HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Edin Visca Trabzonspor'a doğru

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Edin Visca Trabzonspor'a doğru
Edin Visca, Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri  / Sabah

Trabzonspor'da transfer çalışmaları yurtdışında olduğu kadar, yurtiçinde de devam ediyor. Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro ile lige giriş yapmak isteyen bordo mavili ekip, transfer listesinin ilk sırasındaki oyunculardan sağ açık oyuncusu Edin Visca için kulübü Başakşehir ile ilk görüşmeyi yaptı.

Uzun süredir bordo-mavililerin gündeminde bulunan Visca, teknik direktör Ersun Yanal'ın da transferini çok istediği isimlerin arasında bulunuyor. Visca için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı arayarak ilk görüşmeyi yapan başkan Muharrem Usta, oyuncunun durumunu sordu. Başkan Gümüşdağ ile olumlu geçen bu ilk görüşmenin ardından Trabzonspor resmi teklif için hazırlık yapmaya başladı. 27 yaşındaki yıldız oyuncu da Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığını ileterek transferde kulüplerin görüşmesinden çıkacak sonucu beklemeye başladı.

EN SKORER ORTA SAHA
Geride kalan sezonda çıktığı 43 resmi maçta 10 gol atan ve 10 asist yapan Visca, Süper Lig'in son üç sezonunda skora en fazla katkı sağlayan orta saha oyuncusu durumunda. Ligde bu süreçte 33 gol atan ve 13 asist yapan Visca 46 gole etki etti.

SERDAR'DA SORUN SPARTAK
Trabzonspor'un transfer dönemi açılmadan anlaşma sağladığı isimlerden Serdar Taşçı'da kulübü Spartak Moskova, fiyat artırımına gitti. Rus kulübüyle daha önce 2 milyon Euro'ya anlaşan ve imza için oyuncuyu Trabzon'a çağıran yönetim, Spartak Moskova'nın son anda karar değiştirmesiyle şok yaşadı. Takıma mutlaka stoper transferi yapmak isteyen yönetim, Spartak Moskova'nın bu kararından rahatsızlık duyarak alternatif isimlere yöneldi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...