Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de 4 futbolcu satılacak

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de 4 futbolcu satılacak

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, aralarında Kjaer'in de bulunduğu 4 futbolcunun satılmasına izin verdi.

Dört yıl aradan sonra Fenerbahçe’ye dönen teknik direktör Aykut Kocaman, yöneticilerle yaptığı toplantıda, yeni sezonda nasıl bir takım kuracağını anlattı. İsmi, yaşı ve kariyeri ne olursa olsun hiçbir futbolcunun vazgeçilmez olmadığının altını çizen Kocaman, teklif gelen ve değerini bulan her oyuncunun satılabileceğini söyledi. Tam konsantrasyonla mücadele etmesi gerektiğini belirten başarılı teknik adam, bu nedenle, takımdan ayrılmak isteyen futbolculara kolaylık sağlanabileceğini ifade etti.

Hürriyet'in haberine göre Kocaman'ın gitmesine izin verdiği 4 futbolcu:

1-Simon Kjaer
2-Ozan Tufan
3-Volkan Şen
4-Aatif
Fenerbahçe'de 4 futbolcu satılacak
İSTEYENLER VAR AMA RESMİ TEKLİF YOK
Diğer Taraftan, yurt dışında kulüp aradıkları konuşulan Kjaer, Ozan ve Volkan Şen’e bugüne dek resmi bir teklif gelmediği belirtildi. Bazı kulüplerin transferle ilgili niyetlerini sözlü olarak dile getirdiği, ancak bunların henüz resmiyete kavuşmadığı belirtildi Üç oyuncunun bu nedenle 27 Haziran’da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına katılmaları bekleniyor.
RIZA HOCA İSTİYOR
Öte yandan, Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın, Sivasspor’u çalıştırdığı dönemde talebesi olan Aatıf Chahechouhe’nun kiralanmasını istediği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...