HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sneijder rest çekip gelmedi, sorun anlaşılmasın diye Selçuk'a izin verildi

Düzenleyen: /
Sneijder rest çekip gelmedi, sorun anlaşılmasın diye Selçuk'a izin verildi
Galatasaray, Galatasaray Haberleri, Haber

SPOR Haberleri

Sneijder geçen yıl olduğu gibi yaz tatilinden vaktinde dönmedi. Kulüp “Hoca izin verdi” algısı oluşturmaya çalışsa da Hollandalı Tudor ve yönetimle güç savaşını başlattı

BURHAN CAN TERZİ - Galatasaray’da malumun ilamı... Sarı-kırmızılı takımın yıldızı Wesley Sneijder geçen sene olduğu gibi yine kampa zamanında gelmedi. Yönetime rest çekip, net karar bekleyen Hollandalı, dün akşam için ayarlanan toplantıyı da umursamadı ve tatiline devam etti. Yönetim cephesi durumu “Sneijder izin istedi, teknik direktörümüz Tudor da izin verdi” diye toparlanmaya çalışsa da tecrübeli futbolcu geçen yazki gibi güç savaşını başlattı. Daha önce “Bana net olun” diye yönetime mesaj gönderen Sneijder beklediği cevapları alamayınca “Gelmiyorum” restini çekti. Hollandalı yıldız çalışmaların İstanbul etabının tamamlanmasının ardından Slovakya’daki kampla beraber topbaşı yapacağını yöneticilere iletti.  Çıkan kriz üzerine aceleyle bir formül bulundu.

Formül Selçuk
O çözümün adı Selçuk İnan oldu... Galatasaray yönetimi, Sneijder’e karşı herhangi bir otorite sorunu olmadığını göstermek amacıyla, krizi örtmek için Selçuk İnan’a da piyangodan izin çıkardı. Olağan dışı bir durum yokmuş imajı çizmek isteyen sarı-kırmızılı yönetciler, hem de “Tudor anlayışlı bir hoca” algısı oluşturmaya çalıştılar... Peki izin piyangosu neden Muslera’ya değil de Selçuk’a vurdu... Çünkü yöneticiler başka bir algının oluşmasını yani “Galatasaray’da yabancılara çifte standart uygulanıyor” şeklinde bir gündem oluşturulmasının da önüne geçmek amacıyla bu yolu izledi. Sneijder geçen yıl da oğlunun vaftiz törenini gerekçe göstererek kampa geç katılmıştı.

Muslera döndü
Galatasaray’ın yıldız kalecisi Fernando Muslera hareketli bir tatil döneminin ardından Florya’ya ayak bastı. Uruguaylı ilk antrenmanında son derece motive gözüktü.  Muslera’nın takıma katılması diğer oyuncular tarafından da sevinçle karşılandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...