HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe'de üç isim kadro dışı

Düzenleyen: /
Fenerbahçe'de üç isim kadro dışı
Fenerbahçe, Kadro Dışı, , Haber

SPOR Haberleri

Sezonun ilk antrenmanını yapan Fenerbahçe'de 3 ismin kadro dışı kaldığı açıklandı. Emmanuel Emenike, Gregory van der Wiel ve Volkan Şen, takımla birlikte çalışmalarda yer almayacak. Bununla birlikte, sarı-lacivertli kulüp milli kaleci Volkan Demirel ile olan sözleşmesini yeniledi.

Sezonun ilk antrenmanını yapan Fenerbahçe'de 3 ismin kadro dışı kaldığı açıklandı. Emmanuel Emenike, Gregory van der Wiel ve Volkan Şen, takımla birlikte çalışmalarda yer almayacak.

Sezonun ilk antrenmanını Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapan Fenerbahçe'de 3 isim kadro dışı bırakıldı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında dönemin teknik direktörü Dick Advocaat tarafından da kadro dışı bırakılan ve sonrasında affedilen Emmanuel Emenike ve Gregory van der Wiel, Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından da kadro dışı bırakıldı.

Sezonun bitiminin ardından A Milli Takım kadrosuna çağrılan ve 3 Temmuz'a kadar izinli olan Volkan Şen de, takımla birlikte yapılacak olan antrenmanlarda yer almayacak. Bu 3 isim, kendileri için hazırlanan program dahilinde çalışmalarını Dereağzı'nda bulunan tesislerde sürdürecek.

VOLKAN DEMİREL İLE SÖZLEŞME UZATILDI

Fenerbahçe Kulübü'nün, milli kaleci Volkan Demirel ile sözleşme uzatma konusunda anlaştığı bildirildi.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, kontratı sona eren ve henüz resmi sözleşme imzalamayan tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, yeni sezon öncesinde sarı-lacivertli ekibin yaptığı ilk antrenmanda takımla çalıştı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın tamamında yer alan deneyimli kaleciyle anlaşmaya varıldığı ve resmi sözleşmenin yakın zamanda imzalanacağı öğrenildi.

Sarı-lacivertli takımda 15 sezonu geride bırakan kaptan Volkan Demirel, yeni sözleşmeyle birlikte kariyerine Fenerbahçe'de devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...