HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Di Francesco'dan Cengiz Ünder yorumu

Düzenleyen: /
Di Francesco'dan Cengiz Ünder yorumu
Cengiz Ünder, Transfer, Başakşehir, As Roma, Haber

SPOR Haberleri

İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından AS Roma'nın teknik direktörü Di Francesco, transfer etmek üzere oldukları 20 yaşındaki milli oyuncu Cengiz Ünder'in takıma en iyi şekilde uyum sağlamasını umduğunu söyledi.

Di Francesco, Roma'nın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Pinzolo kasabasında dün akşam düzenlenen taraftarla buluşma organizasyonunda soruları cevapladı.
İtalyan temsilcisinin İstanbul Başakşehir'den transfer etmek üzere olduğu ve bugün Roma'da sağlık kontrollerinden geçireceği Cengiz'in sorulduğu Di Francesco, "İlginç bir oyuncu. Geçmişte Türk oyuncuların İtalya'ya uyum sağlamasının kolay olmadığını biliyoruz ama o umarım en iyi şekilde uyum sağlar. Ona yardım etmeli ve onu anlamalıyız. Önemli niteliklere sahip olduğu konusunda sizi temin ederim." yanıtını verdi.
Eusebio Di Francesco, yıldız oyuncu konusunda da arayış içinde olduklarını belirterek, böyle bir transfer yapmaları gerektiğini ifade etti.
Roma'da forma giyen son Türk oyuncu Salih Uçan olmuştu. Salih, Fenerbahçe'den 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları için kiralanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...