Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Sneijder'e teşekkür!

Düzenleyen:
Galatasaray'dan Sneijder'e teşekkür!

SPOR Haberleri

Galatasaray, karşılıklı sözleşmesi feshedilen Wesley Sneijder için teşekkür mesajı yayınladı.

Galatasaray internet sitesinde Wesley Sneijder için teşekkür mesajı yayınlandı. 2013 ara transfer döneminde takıma katılan Sneijder'in sözleşmesinin karşılıklı feshedildiği belirtilirken, "4.5 sezondur sarı-kırmızı formayı ve kaptanlık pazubandını taşıyan, 175 maçta 46 gol atan, Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz Juventus maçının kahramanı, 2015 şampiyonluk kutlamalarına damga vuran ismi Wesley Sneijder'e bundan sonraki kariyerinde en içten duygularımızla başarılar dileriz." denildi. 

Takımın 2. kaptanının Galatasaray tarihine geçen 10 numaralardan biri olduğu vurgulanırken, "takımımızdan ayrılan Wesley'in geçen 4.5 seneyi en az bizim kadar mutluluk ve keyifle anacağını biliyoruz. 

33. yaş gününde Hollanda Milli Takımı'nın tarihine en çok forma giyen oyuncu olarak geçen Sneijder'e hem milli takımıyla hem de gelecekteki profesyonel kariyerinde şans diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...