Yanal ve Burak sonunda 1 araya geliyor

Düzenleyen:
Yanal ve Burak sonunda 1 araya geliyor

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik adam yıllardır kadrosunda görmek istediği golcüye kavuşuyor. Kral da en beğendiği hocaya

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan ve transfer çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Trabzonspor, Burak Yılmaz transferinde sona yaklaşırken, teknik direktör Ersun Yanal da gelişmeleri dikkatle takip ediyor. Dame N’Doye ve Hugo Rodallega’dan oluşan hücum hattını Burak’la güçlendirmek isteyen Yanal’ın golcü futbolcuyu kadrosunda görme isteği ise oldukça eskiye dayanıyor. Trabzonspor’daki ilk döneminde de Burak’ı kadrosunda görmeyi isteyen Yanal, 2008-2009 sezonunda Manisaspor forması giyen millî yıldıza teklif yapmış ancak Burak o dönemde tercihini Fenerbahçe’den yana kullanmıştı. Sarı-lacivertli takımın Gökhan Ünal transferinde takasta kullanarak Trabzonspor’a gönderdiği 32 yaşındaki oyuncu Karadeniz temsilcisine imza attığında ise Ersun Yanal görevinden ayrılmıştı. Ersun Yanal ile hiç çalışmamasına rağmen Galatasaray forması giydiği dönemde, Fenerbahçe ile şampiyonluğa koşan Yanal’ın Türkiye’nin en iyi teknik direktörü olduğu ifade eden Burak, Trabzonspor kadrosuna katılması hâlinde kariyerinin son döneminde Yanal’la belki de ikinci baharını yaşayacak.
Schmidt Soriano’yu tutuyor
Başkan Muharrem Usta’nın Burak’ın menajeri Ogan Tahran ile bir araya gelmesinin ardından Trabzonspor ve Beijing Guoan arasındaki görüşmelerin hız kazandığı öğrenilirken, Çin takımının da Burak’ı Trabzonspor’a göndermeye sıcak baktığı öğrenildi. Beijing’in hocası Roger Schmidt’in ilk 11’de Salzburg’dan öğrencisi Jonathan Soriano’yu oynatmayı planladığı belirtilirken, Çin ekibinin yedek kalabileceği öğrenilen Burak’ı hem yabancı sınırı hem de yüksek maliyeti gibi sebeplerle gönderebileceği öğrenildi. Golcü oyuncu için Galatasaray’a 8 milyon avro bonservis ödeyen Beijing Guoan’ın 2-3 milyon avro civarında bir teklifi kabul etmesi bekleniyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...