Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çanakkale'de kayıp sporcunun cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Çanakkale'de kayıp sporcunun cesedi bulundu

SPOR Haberleri  / AA

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, 14 Temmuz'dan beri kayıp olan triatlon sporcusunun cesedi sahilde bulundu.

İlçeye bağlı Hamzakoy sahiline yakın bir mesafede bir cesedin olduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldi.
Denizdeki dalgalarla su yüzüne çıkan cesedin, 14 Temmuz'dan beri kayıp olan triatlon sporcusu Doğukan Varol’a (15) ait olduğu, olay yerine gelen yakınlarının teşhisiyle kesinleşti. Acı haberi alan Varol'un babası Mesut Varol ile dedesi Osman Varol ve yakınları sinir krizi geçirdi.
Varol'un cesedi, savcının incelemesinin ardından Gelibolu Devlet Hastanesi morguna buradan da otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
14 Temmuz'da bisikletiyle takımı Yıldızspor'un antrenmanına gittiğini söyleyerek evinden ayrılan Doğukan Varol, bir daha geri dönmemiş, cep telefonundan kendisine ulaşamayan ailesi, durumu polise bildirmişti. Çalışma başlatan ekipler, Varol'un çantası ve cep telefonunu Hamzakoy sahilinde bulmuştu.
Bunun üzerine kayıp sporcunun bulunması için polis ve sahil güvenlik ekiplerince karadan ve denizden arama çalışması başlatılmış ancak denizde yapılan aramalarda sonuca ulaşılamamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...