Trabzonspor'dan 50'nci yıl hamlesi

Düzenleyen:
Trabzonspor'dan 50'nci yıl hamlesi

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz bitti gibi, Gary Medel ve Jose Sosa için de görüşmeler bütün hızıyla devam ediyor.

50. yılda şampiyonluk parolasıyla sezona hazırlanan Trabzonspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Theo Bongonda ve Kâmil Çörekçi’den sonra İtalyan devi Milan’dan Kucka’yı transfer ederek bombayı patlatan bordo-mavililer, çok önemli 3 isim için daha kolları sıvamış durumda. Burak Yılmaz’la her konuda anlaşıldı. İstanbul’da bulunan golcü oyuncu “Benlik bir şey yok. Kulübümle anlaşılması gerekiyor” diyerek Trabzonspor’da forma giymek istediğini söyledi. Burak Yılmaz için kiralık ihtimali de söz konusu. Büyük ihtimalle görüşmeler bu hafta sonuna kadar netleşecek. Anlaşma sağlanırsa millî golcü yeniden Trabzonspor formasını giyecek. Fırtına’nın transferdeki diğer hedefleri ise Gary Medel ve Jose Sosa.

Sosa çok istiyor

Şilili yıldızı Medel için uzun süredir uğraşan bordo-mavili kurmaylar transfer için büyük yol katetti. Medel’in kendisine yapılan yıllık 2,5 milyon avroluk teklifi 3,5 milyon avroya çıkarmak istediği öğrenildi. Yapılan görüşmelerde bu rakamın makul seviyeye çekildikten sonra Şilili oyuncunun Trabzon’a getirilmesi bekleniyor. Bir diğer bomba transfer ise Jose Sosa olacak. Ersun Yanal’ın ilk etapta istemediği Arjantinli yıldızın Trabzonspor formasını giymekte çok ısrarlı olması şartları değiştirdi. Kucka’nın transferinde yakın ilişkiler kurulan Milan kulübüyle bu transferde kısa süre içinde anlaşma sağlanacağı da gelen haberler arasında. Üç transferin de gerçekleşmesi durumunda Trabzonspor 50. yılda ‘rüya kadro’ya sahip olacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...