12 Dev Adam, Eurobasket 2017'ye hazırlanıyor

Düzenleyen:
12 Dev Adam, Eurobasket 2017'ye hazırlanıyor

SPOR Haberleri

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve A Millî Basketbol Takımımızın Başantrenörü Ufuk Sarıca, final etabı ülkemizde oynanacak Eurobasket 2017’de başarılı bir sonuç alacağımızı söyledi.

Kendisinin de dahil olduğu 12 Dev Adam’ın daha önce Türkiye’de düzenlenen son iki turnuvada Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası finali oynadığını hatırlatan Türkoğlu “Koçumuz Ufuk Sarıca bütün Türkiye’nin gurur duyacağı bir takım oluşturacağının sözünü verdi. Halkımızın da desteğiyle başaracağız” dedi. Şampiyonadaki rakiplerimizi değerlendiren Koç Ufuk Sarıca ise, “Genç ve yetenekli bir takımımız var. İzleyenlere keyif veren bir takım olacağız” şeklinde konuştu. 31 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Türkiye, Finlandiya, Romanya ve İsrail’in ortak bir şekilde düzenleyeceği turnuva, 8 Eylül’den itibaren Sinan Erdem Spor Salonu’na taşınacak ve final etabı İstanbul’da oynanacak. Bu arada Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), HDI Sigorta ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...