Şenol Güneş, Mitrovic'i kazanmak için her şeyi yapıyor ama...

Düzenleyen:
Şenol Güneş, Mitrovic'i kazanmak için her şeyi yapıyor ama...

SPOR Haberleri

Bonservisine 4,2 milyon avro verilen Hırvat stoperin “sınırsız” kredisi “sınırlı” hale geldi. Schalke 04 maçındaki performansı yeni sezon öncesi de umut vermedi

Beşiktaş, ekonomik düşünülen Çin seferinden döndü. Özel maçta Bundesliga ekibi Schalke 04’e 3-2 mağlup olan siyah-beyazlılarda dikkat çekici nokta, savunma zaafiyetiydi. Teknik direktör Şenol Güneş, büyük takıma ve kendilerine yakışmayacak basitlikle hatalar yapıp goller yediklerini söyledi. Ve maç sonunda “Çok işimiz var” diye altını çizdiği defans problemi vardı. Stoperde kimler oynadı? Marcelo’yu satan, 1 numaralı yeni stoperi  Pepe izinde olan Kara Kartal, Mitrovic’i 1 numaraya koydu. Ki o Mitrovic geçen sezonun devre arasında gelece yatırım amaçlı alınmış bonservisine de 4,2 milyon avro ücret ödenmişti. 

Yeni ikili: Tosic-Pepe 

Güneş geçen sezonun bazı maçlarında şans verdiği ancak istediği verimi alamadığı 23 yaşındaki oyuncuda görmek istediği ışığı yine göremedi. Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek olan Beşiktaş’ta Mitrovic hem ağır kaldı hem de pozisyon hataları yaptı. Peki sadece Mitrovic mi? Keza geçen sezonun iyi niyetli çalışanı ama hatalarıyla ön plana çıkanı Dusko Tosic de keza öyle. Mevcut görüntüye göre Güneş, eğer yeni bir takviye olmazsa Pepe-Tosic ikilisi ile sezona başlayacak ve gidişata göre Atınç ile Mitrovic’i opsiyon olarak düşünecek. Hâlâ kadroda görünen Milosevic ve Pedro Franco ile de yollar büyük oranda ayrılacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...