Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tarihin en kısa anlaşması!

Düzenleyen:
Tarihin en kısa anlaşması!

SPOR Haberleri

Östersunds'a elenen sarı-kırmızılıların Türk Hava Yolları’yla yaptığı sponsorluk anlaşması da son buldu.

Tarihinde ilk kez bir Avrupa mücadelesine çıkan İsveç’in Östersunds takımıyla karşılaşan Galatasaray, 2 maç sonunda aldığı sonuçlarla tüm Türkiye’yi hayal kırıklığına uğrattı.

Yaptığı flaş transferlerle bu sezon şampiyonluk için iddialı olmak isteyen sarı-kırmızılılar, Östersunds ile oynadığı ilk maç öncesinde Türkiye’nin en büyük uluslararası markası olan Türk Hava Yolları’yla sponsorluk anlaşmasına imza atmıştı. Anlaşmaya göre Galatasaray, 1 yıl boyunca oynayacağı Avrupa maçlarında Türk Hava Yolları’nın logosunu formasında taşıyacaktı. Ancak alınan sonuçların ardından bu anlaşma da sadece 2 maç sürdü. İsveç’te rakibine 2-0 mağlup olan Galatasaray, taraftarı önünde rakibiyle 1-1 berabere kalarak Avrupa macerasına nokta koydu. Alınan sonuçların ardından Galatasaraylı taraftarlar, yönetime ve futbolculara büyük tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...