Tudor'un geleceği tartışılıyor!

Düzenleyen:
Tudor'un geleceği tartışılıyor!

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Östersunds'a elenerek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un takımdaki geleceği tartışılıyor.

Galatasaray'da yönetim, Hırvat teknik adam Tudor konusunda ikiye bölünmüş durumda. 

Sarı-kırmızılı yöneticilerin bir kısmı Tudor ile yolları ayırmanın, sezonun iyi başlaması için takım adına olumlu sonuç doğuracağına inanıyor. 

Avrupa'dan Temmuz ayında elenmenin Galatasaray tarihinde kabul edilebilir olmadığı fikrini savunan yöneticiler, Tudor'a teşekkür edilip takımdan gönderilmesi fikrine sıcak bakıyor. Ancak Dursun Özbek'in Tudor konusunda bu düşünceye katılmadığı öğrenilirken, takıma yapılacak takviyelerle lige iyi bir başlangıç yapılacağı fikri de hakim. 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Tudor'a inandığını her fırsatta dile getirirken, bu ortamda teknik direktör değişikliğinin takıma daha da zarar vereceğini düşünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...