HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Açık açık söylediler: Sneijder'i istiyoruz

Düzenleyen:
Açık açık söylediler: Sneijder'i istiyoruz
Sneijder, Haber

SPOR Haberleri

Hollanda ekibi Utrecht'in teknik direktörü Erik ten Hag, "Sneijder'i takımda görmek isterim ama bu konuyla ilgili fazla bir şey söyleyemem." dedi.

Hollanda Ligi ekiplerinden Utrecht'te, teknik direktör Erik ten Hag ve oyunculardan Zakaria Labyad, Galatasaray'dan ayrılan yıldız oyuncu Wesley Sneijder hakkında görüş bildirdi.

Menajeri Guido Albers'in yalanlamasına rağmen tecrübeli yıldızın adı doğduğu şehrin takımı ile anılmaya devam ederken, Utrecht cephesinden de açıklamalar geldi.

"SNEIJDER KARARI TEKNİK DİREKTÖRE KALMIŞ"

Ajansspor'un haberine göre; Faslı orta saha oyuncusu Labyad, "Onun kalitesindeki bir oyuncunun, herhangi bir Hollanda takımına mükemmel bir katkı olacağını düşünüyorum" dedi. Aynı bölgede oynadığı Sneijder'in gelmesi sonucu yerini kaybedip kaybetmeyeceği de sorulan Labyad, "Eğer o oynarsa, ne yapmam gerekiyor? Bu teknik direktöre kalmış. Birlikte sahada harika olabileceğimizi düşünüyorum. Bu, isteyeceğim bir şey" diye konuştu.

Teknik direktör Erik ten Hag ise, "Tabii ki Wesley'i isteriz, bu konu hakkında daha fazla bir şey söyleyemem. Eğer bir haber olursa, kulüp bunu ortaya çıkaracaktır" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...