Başakşehir'de transferler devam ediyor

Düzenleyen:
Başakşehir'de transferler devam ediyor

SPOR Haberleri

İstanbul ekibi bomba transferlerine Keim Frei ve Da Costa’yı da ekledi

Eljero Elia, Aurelien Chedjou, Tunay Torun, Gael Clichy, Gökhan İnler ve Mevlüt Erdinç’ten sonra Medipol Başakşehir iki yıldız oyuncuyu daha renklerine bağladı. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde çarşamba günü Clubbe Brugge ile karşılaşacak olan İstanbul ekibi Kerim Frei ve Manuel Da Costa’yı da transfer etti. Birmingham’dan kadroya katılan eski Beşiktaşlı Kerim Frei 4 yıllık; bir dönem Sivasspor’da top koşturan ve Olimpiakos’tan alınan Manuel Da Costa da kendisini 3 yıllığına turuncu-lacivertli formaya bağlayan imzayı attı. 
Kerim Frei imza töreninde yaptığı açıklamada, “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Millî takıma ilk kez Abdullah Avcı tarafından çağrılmıştım. Hem ligde hem Avrupa’da takıma hizmet vereceğim için çok mutluyum. 5 yıl önce Beşiktaş’a geldiğinde çok gençtim. Ne yazık ki istenen duruma gelemedim. Şu an doğru insanlarla doğru yere geldim” açıklamasını yaptı.  Büyük bir kulübe geldiğini ifade eden Faslı oyuncu Da Costa ise, “Başakşehir her sezon daha da büyüyen bir takım. Kariyerim açısından önemli bir transfer” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...