HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trabzonspor düellodan galip çıkamadı!

Düzenleyen: /
Trabzonspor düellodan galip çıkamadı!
Trabzonspor, Hazırlık Maçı, Haber

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Slovakya kampındaki üçüncü hazırlık maçında Slovakya 2. Lig takımlarından SFK Sered ile karşılaştı. Bordo-mavililer sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, Slovakya’daki üçüncü hazırlık maçında Slovakya 2’nci Lig ekibi SFK Sered ile 3-3 berabere kaldı. 

SFK Sered’in gollerini 30 ve 45. dakikalarda Lavra, 90. dakikada Doibt atarken, Trabzonspor’un gollerini ise 33 ve 73’te Rodallega, 48. dakikada Yusuf Yazıcı kaydetti. 

Bordo-mavililer Slovakya kampındaki 4. hazırlık maçında Çarşamba günü Slovakya 1. Lig ekibi Zilina ile karşılaşacak.

MAÇA YOĞUN İLGİ
Trabzonspor’un SKF Sered ile oynadığı maça Slovakyalı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Tribünleri ve stadın etrafını tamamen dolduran taraftarlar, Slovak futbolcular Juraj Kucka ve Matus Bero’ya da ilgi gösterdi, imza alıp fotoğraf çektirdi. Karşılaşmayı az sayıda bordo mavili taraftar da izledi.

KUCKA VE BERO TARAFTARA SESLENDİ
Maç öncesinde Slovakyalı taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kucka ve Bero da taraftarlara seslenerek, kendi ülkelerinde Trabzonspor formasıyla mücadele etmenin farklı bir duygu olduğuna vurgu yaptı. Ayrıca Kucka tribünlere de bir adet top attı.

YUSUF ERDOĞAN YİNE KADRODA YOK
Trabzonspor ile yollarını ayırması gündemde olan Yusuf Erdoğan, Slovakya kampındaki üçüncü hazırlık maçında da forma giymedi.

DURICA SALONDA ÇALIŞTI
Trabzonspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Jan Durica, hafif sakatlığı nedeniyle SFK Sered maçında forma giymedi. Takımdan ayrı salonda çalışan Durica’nın önemli bir sakatlığının bulunmadığı kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...