HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

"Galatasaray ile anlaşmak üzereyiz"

Düzenleyen: /
"Galatasaray ile anlaşmak üzereyiz"
Mert Günok, Haber

SPOR Haberleri

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, kaleci Mert Günok'un Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğunu açıkladı.

Yeşil-beyazlı takımın Avusturya'daki kampında Bursa Olay TV'ye açıklamalarda bulunan Ali Ay "Mert Günok özünde çok iyi bir insan. Ama biz kulübün bütçesini düşünmek zorundayız. Mert'in maliyeti 1 milyon Euro'nun üzerinde. Bu da ikinci kaleci için yüksek rakam. Kendisiyle görüştük, yarın (bugün) Galatasaray'la anlaşacağız gibi" ifadelerini kullandı. 

Takımdaki 11 futbolcuyla yollarını ayıracaklarını belirten Bursaspor Başkanı Ali Ay; transferde isimleri geçen Volkan Şen ve Yusuf Erdoğan hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Ay "Volkan Şen ile ilgili konuşulmuş veya bitmiş bir şey yok. Hoca (Le Guen) 'Olsa iyi olur' dedi aslında. Hayalperest olmamak lazım. Yusuf Erdoğan üzerinde durduk. Beşiktaş'la konuşması oldu. Trabzonspor yüksek bir rakam isteyecek. Şu an görüştüğümüz 2-3 oyuncu var. Hafta sonuna kadar gelişme olabilir. Bu sene yoğurdu üfleyerek yiyiyoruz. 2 tane kanat oyuncusu almamız lazım" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...