Beşiktaş'ın kampında Pepe rüzgarı esiyor

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın kampında Pepe rüzgarı esiyor

SPOR Haberleri

Real Madrid kartvizitli oyuncuya gurbetçi ve yabancıların ilgisi büyük. Yönetim mutlu ve kazanımın yüksek olacağı görüşünde

Siyah-beyazlılar, 3 özel maç için geldiği İspanya’da hazırlıklarına devam ediyor. Heyecan verici gelişme ise dünyada ses getiren transfer olan Pepe’nin takımla buluşması ve çalışmalara katılmasıydı. Yıllardır Real Madrid forması giyen Portekizli oyuncunun takıma kattığı sinerji dikkat çekici. Marbella şehrindeki çalışmaları Başkan Fikret Orman da bizzat izliyor. Gurbetçilerin ve İspanyolların kuşkusuz en büyük ilgi gösterdiği ve imza aldığı isim ise Pepe. Yoğun ilgi, Başkan Orman’ı ayrıca mutlu ediyor. Başkan ve kurmayları Pepe’nin marka değerini yükselteceği ve Beşiktaş’ın adını daha fazla kitleye ulaştıracağı düşüncesinde.
İlk izlenim olumlu
Pepe’den en yüksek verimi Şampiyonlar Ligi’nde alacaklarına inanan Orman yakın çevresine “O hem bizim kalitemizi yükseltecek hem de takımdaki diğer oyunculara önemli mesajlar ve dersler verecek. Real Madrid’deki tecrübelerini aktarması bile bizim için önemli bir veri. Diğer oyuncuların ona bir ağabey gözüyle bakıp her hareketini yakından takip etmeliler” diyor. Pepe, siyah-beyazlı takımdaki ilk izleniminin olumlu olduğunu ve diğer oyuncuların da kendisine çok sıcak yaklaştığını ifade ediyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...