Rüştü Reçber "Gecenin hükmü sabaha kadardır" yazdı, Terim istifa etti

Düzenleyen:
Rüştü Reçber "Gecenin hükmü sabaha kadardır" yazdı, Terim istifa etti

SPOR Haberleri

Eski milli kaleci Rüştü Reçber, Fatih Terim'e cevap verdiği köşesinde "Gecenin hükmü sabaha kadardır." yazdı, Fatih Terim gün içinde istifa etti.

Rüştü Reçber'in Fatih Terim'i istifaya davet etmesiyle başlayan tartışmada Terim, Rüştü'ye bir mektup yazmış, Reçber de bu mektubu yayınlamıştı. Fatih Terim'in gönderdiği mektubu okuduğunu ve mektupta tehdit dolu ifadeler olduğunu söyleyen Rüştü Reçber'in yazısının ardından Terim gün içinde istifa etti.

Reçber'in köşe yazısı şu şekilde:
"Sevgili Rüştü" diye başlayan ve baştan sona hakaret içeren hatta yer yer tehdit dolu mektubunuzu okudum. Ve cevap hakkına duyduğum saygıdan dolayı da noktasına, virgülüne dokunmadan yayınladım.

"ALAÇATI BASKININI YAZDIM"

Önce ne yazdığımı, neden yazdığımı size ve okurlarımıza bir kez daha hatırlatayım. Sizin "Alaçatı baskınınızı" yazdım. Hani şu Yüzevler Kebapçısı'nda damatlarınız ile birlikte karıştığınız kavgayı.

Bunun Türkiye Futbol Direktörü sıfatı taşıyan birine yakışmadığını söyledim. İstifa etmeniz gerektiğini açık açık yazdım. "Eğer siz istifa etmiyorsanız, görevden alınmalısınız" dedim. Bunları dile getirirken de, size hakaret etmedim."

"SİZ 'İSTİFA ETMELİ' DİYEN HERKESE HAKARET Mİ EDERSİNİZ"

Köşesinde yazdığı yazının ardından kendisine gönderilen mektupta hakaret edildiğini belirten Rüştü Reçber, "Bu ülkede milyonlarca insan bu baskından sonra sizin istifa etmeniz gerektiğini söyledi.

Ben de istifa etmeniz gerektiğini yazdım. Siz "İstifa etmeli" diyen herkese hakaret mi edersiniz. Mektubunuzu bir kez daha okuyun.

Türkiye Futbol Direktörü olarak bu kelimeleri kendinize yakıştırıyor musunuz? Ben size değil ama Türkiye'nin Futbol Direktörüne yakıştıramıyorum. Sadece üzülüyorum." sözlerini kaydetti.

"İFTİRA ATMA KANITLA"

Fatih Terim'in kendisiyle ilgili yazılan yazıların Rüştü Reçber'in kaleme almadığını belirtmesi üzerine Reçber, şu ifadeleri kullandı:

Mektubunuz sadece hakaret ve tehdit içermiyor.

Aynı zamanda bir iddia da bulunuyor ve en hafif tabiriyle iftira atıyorsunuz.

Bu yazıları benim kaleme almadığımı iddia ediyorsunuz.

O zaman bu iddianızı kanıtlamak zorundasınız.

Sadece hakaret değil, iftira da yakışmıyor o makama.

Umarım farkına varırsınız.

"GECENİN HÜKMÜ SABAHA KADARDIR"

Rüştü Reçber yazısında Türk milletinin herkesi hakettiği yere koyacağını belirterek yazısını şöyle bitirdi:

"Ben yıllarımı Türk futboluna verdim. Kendimi anlatmaya ihtiyaç hissetmiyorum. Çok kıymetli ve bilinçli Türk insanı herkesi gerektiği yere zaten bu zamana dek koymuştur. Ve bundan böyle de koymaya devam edecektir. Benim minnettarlığım her zaman onlaradır.

'Gecenin hükmü sabaha kadardır.'

Bu en sevdiğim sözlerden biridir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...