Liverpool Keita'dan vazgeçmiyor!

Düzenleyen:
Liverpool Keita'dan vazgeçmiyor!

SPOR Haberleri

Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Gineli orta saha oyuncusu Naby Keita için 2 kez Leipzig'in kapısını çaldı.

Bundesliga ekiplerinden Leipzig'in sportif direktörü  Ralf Rangnick, Naby Keita’yı satmayacaklarını yineledi. Rangnick, yıldız oyuncunun yakın arkadaşlarının baskısı nedeniyle kafasının karıştığı görüşünde.

Ancak teklifini 75 milyon Euro’ya kadar çıkaran Liverpool Menajeri Jurgen Klopp, olumlu yanıt alamadı.

Bununla birlikte Keita'nın Liverpool'a gitmek istediği biliniyor. Sportif Direktör Ralf Rangnick de bu durumu kabul etti. Keita'nın kafasının yakın çevresi tarafından karıştırıldığını düşünen Rangnick; "Naby'nin çevresinde neredeyse Gine'deki bütün köyü var. Bu kişiler kendisine Liverpool'un teklifini kabul etmesi için baskı yapıyor. Onu suçlayamam. Sorun o değil çevresi. Birçok oyuncu çevresinin ve menajerlerin oyuncağı haline gelmiş durumda. Bu çocuklara doğru yolu gösterecek biri olmalı" dedi. 

Rangnick, sadece Keita'yı değil; birçok teklif alan Emil Forsberg ile Timo Werner'i de bırakmayacaklarını söyledi. 

Geçen sezon Bundesliga'yı beklenmedik şekilde 2. sırada bitiren Leipzig, yeni sezon öncesi Galatasaraylı Bruma'yı renklerine bağlamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...