Beşiktaş'ta stoper arayışı hız kazandı!

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta stoper arayışı hız kazandı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş savunmada sıkıntı yaşıyor. Oynadığı 4 hazırlık maçında kalesinde 12 gol gören siyah-beyazlılarda, stoper arayışı hız kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz'da İstanbul'da başlayan Beşiktaş, son 1 haftadır çalışmalarına İspanya'da devam ediyor.

Geride kalan sürede 4 hazırlık maçı oynayan siyah beyazlılar, 2 kez berabere kalırken, 2 mağlubiyet aldı.

Bu karşılaşmalarda dikkat çeken durum ise savunmada yaşanan sıkıntılar oldu. Oynanan 4 maçta yenilen 12 gol, teknik heyeti düşündürüyor.

Marcelo'nun ayrılığı, Pepe'nin transferi ve takıma geri dönen oyuncuların ardından Beşiktaş kadrosunda 6 stoper bulunuyor.

Teknik direktör Şenol Güneş, 4 hazırlık maçında Pepe dışında diğer stoperlerine forma verse de ideal ikilisini henüz oluşturamadı.

Bu karşılaşmalarda forma giyen Atınç, Tosic, Mitrovic, Milosevic ve Franco performansları ile beklenileni veremedi.

Güneş, Marcelo sonrası yeni bir stoper alınmasını isterken, Milosevic ve Franco'yu kadroda düşünmüyor.

Öncelikle forvet transferini tamamlamayı düşünen yönetim, bu durum sonrası stoper arayışına da hız verdi.

Kısa süre içinde forvet transferini tamamlamak isteyen siyah-beyazlılar, daha sonra yeni savunma oyuncusuna karar verecek.

Şenol Güneş yönetiminde 3. sezonuna girecek olan Beşiktaş, son iki sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında daha iyi savunma performansları göstermişti.

Siyah-beyazlılar geçen sezon öncesi yaptığı 5 hazırlık maçında kalesinde sadece 1 gol gördü. 2015-2016 sezonu öncesi ise 6 hazırlık maçı oynayan Beşiktaş, bu karşılaşmalarda 6 gole engel olamamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...