Welliton sözleşmesini tek taraflı feshetti!

Düzenleyen:
Welliton sözleşmesini tek taraflı feshetti!

SPOR Haberleri

Kayserispor'un Brezilyalı golcüsü Welliton'un alacaklarının zamanında ödenmemesini gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi. Kayserispor'un ligin ilk maçında Galatasaray'la oynayacağı mücadelede yıldız futbolcu forma giymeyecek.

Kayserispor'da Welliton şoku yaşanıyor. Süper Lig'de daha önce Mersin İdmanyurdu forması da giyen golcü oyuncu, Kayserispor ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

GALATASARAY MAÇINDA OYNAMAYACAK

Süper Lig'in başlamasına artık sayılı günler kaldı. İlk maçında Türk Telekom Spor Kompleksinde Galatasaray'la deplasmanda oynayacak olan Kayserispor'da sözleşmesini tek taraflı fesheden Welliton, bu maçta forma giymeyecek.

NEDEN SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ?

Welliton'un maaşı dün yatmasına rağmen bankanın parayı bugün geçmesi sonrası Welliton'un babası FIFA'ya başvurarak sözleşmesi fesih oldu.

Welliton geçen sezon da maaşını düzenli alamadığı için Kayserispor yönetimi ile sorunlar yaşamıştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...