Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim ve Gheorghe Hagi, Türkiye'de takım alacak

Düzenleyen:
Fatih Terim ve Gheorghe Hagi, Türkiye'de takım alacak

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın başına geçmek için görüştükleri iddia edilen Terim - Hagi ikilisi, Türkiye'den takım satın almayı planlıyor.

Galatasaray'ın iki efsanesi Fatih Terim ve Gheorghe Hagi'nin bir projede bir araya gelmeye hazırlandıkları ifade edildi.

HAGİ-TERİM TAKIM ALIYOR
Galatasaray'ın iki efsane ismi kısa süre önce Bodrum'da bir araya geldi. Birlikte tatil yapan Fatih Terim ile Hagi'nin Türkiye'de bir futbol takımı almayı düşündüğü öğrenildi.

Fatih Terim ve Gheorghe Hagi, Türkiye'de takım alacak

HAGİ'NİN ROMANYA PROJESİ
Fatih Terim, Hagi'nin Romanya'da kurduğu ve şampiyonlukla taçlanan ‘Viitorul Constanta' projesinin bir benzerini Türkiye'de hayata geçirmek istiyor. İkilinin proje hakkında çalışmalar yaptığı gelen bilgiler arasında.

Hagi'nin 2009 yılında kurduğu, aynı zamanda teknik direktörlüğünü yaptığı Viitorul Constanta, kısa sürede büyük başarılara imza atarak Romanya'da şampiyon oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...