Trabzonsporlu taraftarlar, Kadıköy'deki Fenerbahçe maçına giremeyecek

Düzenleyen:
Trabzonsporlu taraftarlar, Kadıköy'deki Fenerbahçe maçına giremeyecek

SPOR Haberleri

Trabzonsporlu taraftarlar, pazar günü Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanacak maçta deplasman yasağı nedeniyle tribünde yer alamayacak.

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında İstanbul'da oynanacak karşılaşmaya Trabzonspor taraftarları alınmayacak.DHA'nın haberine göre, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak maça, bordo-mavili taraftarlar alınmayacak. 24 Eylül 2016 tarihinden beri İçişleri Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği Vakfı'nın ortak aldığı kararlar doğrultusunda uygulanmayan yasak, 2017-18 sezonunda ilk kez Fenerbahçe-Trabzonspor maçıyla yürürlüğe girecek.

SAMSUN'DAKİ MAÇA İKİ TAKIMA DA CEZA VERİLMİŞTİ

Beşiktaş ile Konyaspor arasında Samsun'da oynanan Süper Kupa karşılaşması sonrası iki takıma da taraftar yasağı verilmiş, İstanbul ve Konya'daki sporseverler takımlarının ilk maçlarını stadyumdan destekleyememişti.
Aynı şekilde Göztepe ile Eskişehir arasında oynanan TFF 1. Lig play-off müsabakasında da saha olayları yaşanmış, Göztepeli taraftarlar da bu olaylar nedeniyle 14 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan takımlarını destekleyememişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...