Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Şampiyonluğun en önemli adaylarından biriyiz'

Düzenleyen:
'Şampiyonluğun en önemli adaylarından biriyiz'

SPOR Haberleri

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, “Şampiyonluğun en önemli adaylarından biriyiz” dedi.

TFF 1. Lig ekibi Adanaspor’un Teknik Direktörü Kemal Kılıç, sezonun açılış maçında Denizlispor’u 3-0 yenerek sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını vurgulayarak, “İyi bir takım olduğumuzun farkındayız. Bu maçtan bazı çıkarımlar elde ettik. Rakip takımlar kalemize çok çabuk geliyor ve çok pozisyon veriyoruz. Top rakipteyken yaptığımız hatalar var, bunların analizlerini yaptık futbolcularımıza aktaracağız. Daha dinamik daha birebir mücadelelerde üstün çıkan bir takım kurmak zorundayız. Ancak oturmuş bir kadromuz var ve şampiyonluğun 
en önemli adaylarından biriyiz” dedi.

Ligin ikinci haftası deplasmanda oynayacakları Giresunspor maçı hazırlıklarının devam ettiğini belirten Kılıç, “Rakibimiz önemli transferler yaptı ve iyi bir kadro kurdular. Çok zor bir maça çıkacağız bunun farkındayız. Tüm sonuçlara açık bir maç olacak. En kötü şartlarda kaybetmemenin de önemli olduğunu düşünüyorum. İki takımda da oyunun kaderini değiştirecek oyunculara sahip olduğunu biliyoruz. Biz elimizden geleni yapıp 3 puan için sahaya çıkacağız” diye konuştu.

“Taraftarlarımıza büyük iş düşüyor”
Ligin ilk maçında taraftarların maça yeterli ilgiyi göstermemesinden şikayetçi olan Kılıç, “Ben stada girip taraftar sayısının bu kadar az olduğunu görünce çok şaşırdım. Haklı olduklarını yerler elbette vardır ancak Adanaspor’a küsülmez. Bize kırgın olabilirler, başarılı sonuçlar alabiliriz başarısız sonuçlar alabiliriz ancak bizi yalnız bırakmasınlar. Tekrar layık olduğumuz yere yükselmemiz için taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. Biz elimizden geleni yapalım onlarda bizim yanımızda olsunlar tekrardan Süper Lig'e çıkalım istiyoruz” dedi.

Tevfik Altındağ: “Giresun'a 3 puan için gidiyoruz” 
Adanaspor’un kaptanı tecrübeli orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ ise, “Denizlispor maçı ilk maç olmasına rağmen çok iyi oynadık. İkinci yarı pozisyonları değerlendirebilsek daha farklı kazanabilirdik ama önemli olan 3 puanı almamız şimdi önümüzde Giresunspor maçı var. Bu maçı unutup her maça final havasında çıkmalıyız. Adanaspor’un tekrardan bir üst lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Giresun’a 3 puan için gidiyoruz ve 3 puanla da ayrılacağız” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...