F.Bahçe sol bekini buldu... İşte o isim!

Düzenleyen:
F.Bahçe sol bekini buldu... İşte o isim!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe transferde hareketli günler yaşıyor... Forvet krizini çözmeye çalışan sarı lacivertli yönetim gözünü bir diğer yandan da sol beke çevirdi.

Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı'nın performansından memnun kalmayan Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın yönetime verdiği raporda Siqueira'nın mutlaka alınmasını istediği ortaya çıktı.

Bunun üzerine harekete geçen Fenerbahçeli yöneticiler Atletico Madrid'de şans bulamayan 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu kiralamak için kısa bir süre önce İspanyol kulübüne teklifte bulunmuştu.

Fenerbahçe'nin teklif ettiği 1.5 milyon Euro'luk teklifi değerlendirmeye alan İspanyol kulübünün bu rakamı kabul ettiği ve küçük pürüzlerin giderilmesi için sarı lacivertli yönetime, "İspanya'ya gelin görüşelim bu işi bitirelim" cevabını verdiği öne sürüldü.

Brezilyalı sol bekin İspanyol ekibi Atletico Madrid ile 1 yıllık opsiyonuyla birlikte 2019'un Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Siqueira'nın da Fenerbahçe'ye gelmeyi çok istemesi bu transferde sarı lacivertlilerin elini güçlendiriyor. Fenerbahçe'nin transferi bu hafta içinde bitirerek sol bek sorununa son noktayı koymayı planladığı öğrenildi. (Takvim)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...