HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Vardar 2-0 Fenerbahçe Geniş Özeti, Golleri İzle | Vardar, FB Skoru, Özeti İzle ve Golleri

Düzenleyen: /
Vardar 2-0 Fenerbahçe Geniş Özeti, Golleri İzle | Vardar, FB Skoru, Özeti İzle ve Golleri
Fenerbahçe, Vardar, Fenerbahçe Vardar Ne Zaman, Fenerbahçe Vardar Hangi Kanalda, Fenerbahçe Vardar Şifresiz Mi, Haber

SPOR Haberleri

Vardar Fenerbahçe maçı geniş özeti izle ile ilgili detaylar burada... UEFA Avrupa Ligi birinci playoff turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Makedonya temsilcisi Vardar'a konuk oldu. Peki Fener Vardar kaç kaç bitti? İşte Vardar Fener maçı geniş özeti izle ile ilgili detaylar...

Vardar Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi geniş özeti ve golleri izle ile ilgili detaylar burada... UEFA Avrupa Ligi birinci playoff turu ilk maçında Fenerbahçe, Üsküp ekibi Vardar ile karşı karşıya geldi. Peki Vardar Fener maçı kaç kaç bitti?... Giuliano, Nabil Dirar, Roberto Soldado, Mathieu Valbuena, Mauricio Isla, Mehmet Ekici ve Carlos Kameni ile kadrosuna güç katan Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Makedonya temsilcisi Vardar'a konuk oldu. Kadrosuna kattığı güçlü isimlerle Avrupa arenasında yoluna emin adımlarla devam etmek isteyen Fenerbahçe, Vardar deplasmanından kötü bir sonuçla İstanbul'a dönüyor. Vardar ise güçlü Fenerbahçe karşısında rakibine şoku yaşatarak, kendi evinde rakibini eli boş gönderiyor. Fenerbahçe Vardar mücadelesini Türk futbolseverler heyecan içerisinde takip etti. İlk yarının 20. dakikasında Tigran Barseghyan ile öne geçen Vardar, 2. yarının son dakikalarında Mehmet Topal'ın kendi kalesine attığı golle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. Peki seyir keyfi bir hayli heyecanlı olan Vardar Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti? İşte FB Vardar maçı geniş özeti ve golleri izle ile ilgili detaylar...

Vardar Fenerbahçe maçının geniş özeti için tıklayın 

Vardar - Fenerbahçe: 2-0 (Maç sonucu)

Fenerbahçe, Üsküp'te kabus gördü. Vardar karşısında devreyi yenik kapatan temsilcimiz, maç sonunda Mehmet Topal'ın kendi kalesine gönderdiği golle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Her iki takım da mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe, Vardar’a konuk oldu. Sarı-lacivertli temsilcimiz, rakibine 2-0 mağlup olarak İstanbul'a buruk döndü.

Üsküp’teki mücadeleye iyi başlayan taraf sarı-lacivertli temsilcimiz oldu. Özellikle Şener’in kanatından geliştirdiği ataklarla etkili olan Fenerbahçe, 8. Dakikada Ahmethan ile gole çok yaklaştı ancak altı pas içinde topa dokunamayan genç oyuncu önemli fırsatı değerlendiremedi.

GOL! Vardar kendi sahasında kaptığı toplarla hızlı hücuma çıkarak pozisyon aradı. Ev sahibi takım etkisiz göründüğü golü bulmayı başardı. Mehmet Topal'ın kafayla uzaklaştırmak istediği topla ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda buluşan Tigran Barseghyan, Martin Skrtel'den sıyrılıp yerden şutunu çekti, top kaleci Carlos Kameni'nin sağından ağlarla buluştu.

1-0’dan sonra Fenerbahçe beraberlik için yüklense de son vuruşlarda yetersiz kalınca ilk 45 dakika Vardar’ın tek gollü üstünlüğüyle son buldu.

Vardar 2-0 Fenerbahçe Geniş Özeti, Golleri İzle | Vardar, FB Skoru, Özeti İzle ve Golleri

Fenerbahçe, Avrupa'da oynadığı son 13 maçta rakiplerine üç kez mağlup oldu. (7 galibiyet, 3 mağlubiyet, 3 beraberlik...
İkinci yarıda Fenerbahçe skoru eşitleme adına baskılı bir oyun sergiledi. Makedon rakibi karşısında boşluk arayan temsilcimiz bir türlü yakaladığı fırsatları sonuçlandıramadı.

Eşitlik sayısı için kozlarını ortaya koyan Aykut Kocaman, Ahmethan’ın yerine yeni transfer Soldado’yu oyuna alırken, ikinci oyuncu değişikliği hakkını ise Şener-Aatıf şeklinde kullandı.

Sarı-lacivertli temsilcimiz tam anlamıyla baskı kurduğu rakip yarı sahada golü aradı. 82'de yeni transferlerden Isla oyuna dahil olurken kenara gelen isim Ozan Tufan oldu.

KIRMIZI KART
Mücadelenin 90. dakikasında hakeme itirazlarda bulunan Boban Grncarov ikinci sarı kartını gördü ve Vardar 10 kişi kaldı.

GOL! Maçın duraklama anlarında gelen gol Fenerbahçe'yi tam anlamıyla yıktı. Hovhannes Hambardzumyan kafayla topu ceza sahasına doldurdu, Mehmet Topal kafayla topu kaleci Carlos Kameni'ye göndermek istedi ancak top ilerde olan Kameni'nin üzerinden geçip Fenerbahçe ağları ile buluştu.

Vardar 2-0 Fenerbahçe Geniş Özeti, Golleri İzle | Vardar, FB Skoru, Özeti İzle ve Golleri

KIRMIZI KART
Vladica Brdarovski'nin orta sahada kendisine yaptığı faulün ardından sinirlenerek rakibine tekme atan Josef De Souza, direkt kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.

Son düdükle birlikte Fenerbahçe beklemediği bir skorla Vardar'a 2-0 mağlup oldu.

İki takım rövanş için 24 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...