Fenerbahçe Üsküp'te zayıf rakibi karşısında âdeta kâbusu yaşadı

Düzenleyen:
Fenerbahçe Üsküp'te zayıf rakibi karşısında âdeta kâbusu yaşadı

SPOR Haberleri

20. dakikada Martin Skrtel’in kaydığı pozisyonda Barseghyan ev sahibi takımı öne geçirdi. 90’da Mehmet Topal’ın kafayla Kameni’yi “avlayıp” kendi kalesine attığı gol işin tuzu biberi oldu…

UĞUR AKTAN - UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, play off turu karşılaşmasında Makedonya’nın Vardar takımına deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Robin van Persie’nin sakat, yeni transfer Roberto Soldado’nun ise henüz hazır olmaması nedeniyle ilk 11’de genç futbolcu Ahmethan Köse ile başlayan temsilcimiz, bu sonuçla Kadıköy’de oynanacak rövanş öncesi tur şansını zora soktu. Karşılaşmaya atak bir futbolla başlayan Fenerbahçe gol bularak avantaj elde edebilmek için rakip kaleye yüklense de Vardar kalecisi Gacevski günün en başarılı isimleri arasındaydı. 18’de Valbuena’nın uzaktan şutu kalecide kaldı. Maç boyu savunma güvenliğini ön planda tutan Vardar’a avantajı getiren gol ise 20. dakikada geldi. Savunmanın arkasına koşu yapan Barseghyan, Mehmet Topal’dan seken topu iyi takip ederken, Skrtel’i geçti ve topu ağlarla buluşturdu: 1-0. 

Ne yaptın Topal?
28’de Vardar savunmasının çıkarken yaptığı top kaybını iyi değerlendiren Dirar sert vurdu ama Gacevski kornere çeldi. 34’te ceza sahasında topla buluşan Alper’in çektiği sert şutta Gacevski yine gole izin vermedi ve ilk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarıda Soldado ve Aatıf’ın oyuna girmesiyle bütün hatlarıyla yüklenen Fenerbahçe, 80’de Aatıf, Soldado ve Ozan üçlüsünün paslaşmasıyla önemli bir fırsat yakaladı ancak Ozan istediği son vuruşu yapamadı. 90’da Mehmet Topal sağ kanattan gelen topu kafayla kaleci Kameni’ye göndermek istedi ancak aşırtma vuruş Kamerunluyu aşıp ağlarla buluştu: 2-0. 90 dakika sonunda Vardar sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılırken, Fenerbahçe 24 Ağustos Perşembe günü oynanacak rövanş öncesi tur şansını oldukça zora soktu.

Josef’e ceza yolda
Fenerbahçe Üsküp’te hem Vardar’a 2-0 yenilerek turu zora soktu hem de kırmızı kart gören Josef de Souza’yı kaybetti. Maçın ikinci yarısında kendisine faul yapan rakibine tekme atıp kırmızı kart gören Brezilyalı oyuncuya en az 3 maç ceza geleceği belirtildi. De Souza bu durumda hem rövanşta, hem de turun geçilmesi halinde takımını yalnız bırakacak. 

1 ŞUT 2 GOL!
Vardar, F.Bahçe kalesine maç boyu bir isabetli şut çekti, 2 gol buldu!

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...