Kocaman'dan Mehmet Topal'a özel terapi

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Kocaman'dan Mehmet Topal'a özel terapi

SPOR Haberleri  / Sabah

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vardar maçında yenilen gollerdeki hataları nedeniyle yoğun eleştiri altında olan Mehmet Topal'la dünkü idman sonrası 1 saatlik bire bir bir görüşme gerçekleştirdi.

Vardar maçında yerden yere vurulan oyuncusuna sahip çıkan Kocaman'ın, "Sakın kendini tek başına suçlu ilan etme. Bir takım gol yiyorsa, takım olarak yer, atarsa takım olarak atar. Bu nedenle tek başına bu olaydan sen sorumlu değilsin. Bu skor hepimizin hatası. Kötü bir günündeydin. Ama telafisi var. Önümüzdeki Perşembe kendi sahamızda biz bu turu geçeceğiz. Ben buna eminim" dedi.

STATTA DOPİNG SIKINTISI
Bu arada Mehmet Topal, Vardar maçının sonunda da doping sıkıntısı çekti. Kurada adı çıkan tecrübeli oyuncu stresten idrarını yapamadı. Mehmet bu nedenle stattan maç bittikten 1.5 saat sonra ayrıldı.

Vardar, Fener'i söndürdü!
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Makedonya temsilcisi Vardar'ın sahasında Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etmesi ülke basınında geniş yer buldu. Haberi, "Vardar Fener'i söndürdü" başlığıyla veren Makedonski Sport gazetesi, iki gollü galibiyet için "Süper" yorumunu yaptı. "Kırmızı-siyahlılar, Fenerbahçe'ye ders verdi" başlığını kullanan Vecer gazetesi, Makedon temsilcisinin UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele etmesine bir adım kaldığını okuyucularıyla paylaştı. Sloboden Pecat gazetesi ise, "Fenerbahçe dizlerinin üzerinde, Vardar Türk devini yıkmayı başardı" başlığını kullandığı haberinde, kırmızı-siyahlı ekibin rövanş öncesinde büyük avantaj yakaladığını aktardı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...