Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son şampiyon Beşiktaş, Kasımpaşa'ya tosladı

Düzenleyen:
Son şampiyon Beşiktaş, Kasımpaşa'ya tosladı

SPOR Haberleri

Kartal, 7’de Babel ile öne geçti, Kasımpaşa, 24’te Neumayr ile skora dengeyi getirdi. 34’te Talisca’nın golüne 77’de Trezeguet cevap verdi. Beşiktaş iki sezondur deplasmanda yenemediği Kasımpaşa’yı yine mağlup edemedi. Siyah-beyazlıların 5 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Uğur Aktan

Beşiktaş Süper Lig’in ikinci hafta karşılaşmasında Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı ve Süper Lig’deki ilk puan kaybını yaşadı. Atiba’nın sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadığı maçta Pepe dışındaki yeni transferlerini yine kulübede başlatan Şenol Güneş’in bu hamlesi sahada maç boyunca akıcı futbol oynayan bir takımı da beraberinde getirdi. Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan siyah-beyazlılar henüz 7. dakikada Cenk’in pasını kale sahasında tamamlayan Babel’in golüyle öne geçti: 1-0. Golden sonra Mısırlı yıldızı Trezeguet ile etkili olmaya çalışan Kasımpaşa ise aradığı golü 23’te buldu. Alman oyuncu Neumayr’ın ceza sahası dışından çektiği nefis şut Fabri’yi geçerek ağlarla buluştu: 1-1. Beraberlik golünün ardından maçın kontrolünü eline alan Beşiktaş, Oğuzhan, Tolgay ve Talisca’nın organize ettiği ataklarda ayağa paslarla rakibini oyundan düşürdü. 

Tempo yüksekti

Maçın 34’üncü dakikasında başlayan atakta Caner sol çizgiden ortaladı, ceza sahasında iyi pozisyon alan Talisca iki kişinin arasından kafa vuruşunu yaptı, defansa da çarpan top ağlarla buluşunca ilk yarı 2-1 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle bitti. İkinci yarıda her iki takım da sıcak havaya rağmen tempolu futbolunu sürdürdü. 47’de Neumayr bir kez daha ceza sahasının dışından şansını denese de Fabri bu kez gole izin vermedi. 57’de Oğuzhan savunmanın arkasına sarkan Babel’i çok iyi gördü, bu oyuncunun pasıyla topla buluşan Cenk, Ramazan’ın kalede olmadığı pozisyonda istediği vuruşu yapamadı. 78’de Kasımpaşa adına günün en etkili ismi olan Trezeguet ceza sahası dışından çektiği sert şutla skoru dengeledi: 2-2. 86’da Cenk’in sert şutunda Ramazan gole izin vermeyince mücadele 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

Son şampiyon Beşiktaş, Kasımpaşa'ya tosladı

"Kasımpaşa çok şanslıydı"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-2 biten Kasımpaşa maçı sonrası keyifsizdi. Rakiplerinin ne atak ne de gol girişiminde bulunduğunu belirten Güneş, “Rakimiz 2-1’e razıydı ama buna rağmen iki şutla iki gol yedik. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi ama rakibimizin şansı onlara yardım etti” dedi. Yedikleri ikinci golün Beşiktaş seviyesinde takımlara yakışmadığını belirten Güneş, “İlk yarıda yediğimiz gol vuruş tekniği sebebiyle kabul edilebilir ancak ikinci golü yemememiz gerekiyordu” şeklinde konuştu. Performans olarak istenilen seviyede olmadıklarını belirten tecrübeli teknik adam, “Bu bir bayrak ve hizmet yarışı. Bütün oyuncularımız elinden geleni yapıyor ama zamanla daha iyi olacağız” dedi.

Üzülmemek elde değil

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2-2 biten Kasımpaşa maçının ardından konuştu. Çebi, “Bu maçın telafisi olacaktır. Belki birkaç defa daha böyle kazalar olur ama üzülmemek elde değil. Önümüzdeki hafta taraftarımızla inşallah galibiyet alacağız” dedi. 

Üçüncüyü atmalıydık

Yeni sezondaki ilk golünü eski takımı Kasımpaşa’ya atan Ryan Babel, iyi bir futbol sergilemelerine rağmen puan kaybı yaşadıklarını söyledi. Hollandalı oyuncu, “Farkı ikiye çıkaramadık ve bu da Kasımpaşa’nın direncinin düşmesini engelledi” ifadelerini kullandı. 

Neumayr füze attı!

Kasımpaşa’nın dünkü maçta ilk golünü atan Markus Neumayr futbolseverleri büyüledi. 31 yaşındaki oyuncunun muhteşem golü gecenin en güzel hareketiydi. İsviçre ekibi Luzern’den sezon başında transfer edilen Neumayr, 16 yaşında Bayern’i geri çevirip Man. United’a gitmişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...