Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PSG, Mbappe İçin 200 milyon avroya anlaştı

Düzenleyen:
PSG, Mbappe İçin 200 milyon avroya anlaştı

SPOR Haberleri

Paris Saint-Germain, 222 milyon avroya kadrosuna dâhil ettiği Neymar'dan sonra Monaco'lu Mbappe için 200 milyon avroya anlaştı.

Mundo Deportivo'nun iddiasına göre PSG, Kylian Mbappe transferi için Monaco ile 200 milyon avroya anlaşmaya vardı. Genç oyuncu ise bu anlaşmanın sonucunda yıllık 18 milyon avro kazanacak. Genç oyuncuyu Real Madrid de çok istemiş fakat Florentino Perez, henüz Mbappe'nin Real Madrid seviyesinde olmadığını söylemişti.

SON MAÇTA YEDEK KALDI

222 milyon avroya Neymar'ı kadrosuna katan PSG, bu transferle birlikte bir transfer rekoru daha kıracak. Fransız yıldızın, Monaco ile Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Monaco formasıyla 44 maça çıkan Mbappe, 26 gol 14 asistlik bir performans sergiledi. Bu sezon henüz hazır olmadığı gerekçesiyle Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim tarafından son maçta maçta yedek bırakılan Mbappe için "ayrılacak" iddiaları kuvvetli bir biçimde dile getirilmeye başlanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...