HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yasin Öztekin'den Arda Turan yorumu

Düzenleyen: /
Yasin Öztekin'den Arda Turan yorumu
Yasin Öztekin, Arda Turan, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Yasin Öztekin, Osmanlıspor maçının ardından hakkında çıkan transfer dedikoduları hakkında konuştu.

Galatasaray'ın Osmanlıspor'u 3-1 yendiği maçın ardından Yasin Öztekin, flaş transfer açıklamalarında bulundu. Yasin, ''Transferde ismin Beşiktaş ile geçiyor, ne düşünüyorsun?'' sorusuna karşı net bir şekilde Galatasaray'da kalacağını söyledi. İşte Yasin Öztekin'in sözleri...

''GELEN ARKADAŞLARIMIZ İYİ BİR GİRİŞ YAPTI''

Çok iyi başladık sezona. Gelen arkadaşlarımız da çok iyi bir giriş yaptık. İyi oynadığımızda kazanıyoruz zaten. Her sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyon olmak istiyoruz.

Geçen sene de kaliteli oyuncularımız vardı ama takım olarak hareket edemedik. Bu sezon daha bir takım olarak hareket ediyoruz. Gelen arkadaşların hepsi katkıda bulunuyor.

''BURADA KUPALAR KAZANMAK İSTİYORUM''

Her zaman transfer haberleri çıkıyor ama benim ağzımdan çıkmıyor. Benim ağzımdan çıkmayan haberler doğru değil. Galatasaray'dan hiçbir yere ayrılmıyorum. Burada kupalar kazanmak istiyorum.

''ARDA İLE BERABER OYNAMAK İSTERDİM''

Arda, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından birisi. Onunla oynamak iyi olurdu ama bu konuyla ilgili bir şey bilmiyorum.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...