HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Selçuk İnan’dan kariyer rekoru!

Düzenleyen: /
Selçuk İnan’dan kariyer rekoru!
Selçuk İnan, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Fernando ve Ndiaye transferleri ile kaptan Selçuk İnan'ın pabucu dama atıldı.

Selçuk, Kayserispor maçından sonra Osmanlı deplasmanında da yedek kulübesinde oturdu. Yıldız oyuncunun dün de maç öncesi ısınmaya çıkmaması dikkatlerden kaçmadı. 7 sezonda Galatasaray'da 250'den fazla resmi maça çıkan Selçuk İnan, kariyerinde ilk kez üst üste iki hafta ilk 11'e giremedi. Tecrübeli futbolcunun, maç öncesi de kendisini tribüne çağıran taraftarlara karşılık vermediği görüldü.

İYİ Kİ VARSIN EREN
Osmanlıspor ile Galatasaray arasında oynanan maçta, Osmanlıspor taraftarları, geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK tarafından Maçka'da şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü unutmadı. Tribünler, "İyi ki varsın Eren mekanın cennet olsun" pankartını açtı ve uzun süre "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.

SON 8 SEZONUN EN İYİSİ
Galatasaray, Osmanlı'yı 3-1 yenerken, 2017-2018 sezonunda ilk iki haftada 7 gole ulaştı. Sarı-kırmızılı takım, ayrıca son 8 sezonun en gollü başlangıcını yaptı. Galatasaray, en son 2009-2010 sezonunda ilk iki haftada 7 gol atmıştı.

DOMİNANT BİR G.SARAY...
Ndiaye maç sonrasın şunları söyledi: "Galibiyeti hakettik.. Beraber mücadele ederek, iyi bir futbolla kazandık. Özellikle ilk yarıda dominant bir Galatasaray vardı. Mutluyum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...