Galatasaray, Kayseri'den sonra Osmanlıspor'u da yıktı geçti

Düzenleyen:
Galatasaray, Kayseri'den sonra Osmanlıspor'u da yıktı geçti

SPOR Haberleri

Sezona müthiş bir başlangıç yapan sarı-kırmızılılar baskılı futbolunu yine sahneledi. Cimbom tempolu oyunuyla adeta baş döndürdü. Ankara’da perdeyi 14’te Maicon kafayla açtı. 31’de Gomis tavana astı, 56’da Tolga farkı üçe çıkardı. 58’de Serdar’ın golü tabelayı süsledi

BURHAN CAN TERZİ - Kayseri galibiyetiyle sezona muhteşem giren Galatasaray, Osmanlıspor deplasmanında kaldığı yerden devam etti... Igor Tudor geçen haftaki 11’in aynısını sahaya sürerken, sarı-kırmızılılar da aynı iştahla, aynı hırsla, aynı pozitif futbolu sahaya yansıtmayı başardı. Özellikle Mariano ile Rodrigues’in yer aldığı, Ndiaye’nin deplase olduğu sağ kanadı koridora çeviren Galatasaray, rakibine ilk yarı boyunca göz açtırmadı. Cimbom’da perdeyi açan isim ise savunmanın lideri Maicon oldu. 14’te sağdan kullanılan köşe vuruşunda top rakipten sekip Maicon’a doğru geldi. Dev stoper de köşeyi görerek güzel bir kafa golüne imza attı: 1-0.  Oyunu tek kaleye çeviren Galatasaray’da 31. dakikada sahneye çıkan isim ise “Doğuştan aslan” Gomis oldu. Sağdan hızla son çizgiye inen Rodrigues dışarı çıkardı. Gomis gelişine çok sert vurdu. Osmanlısporlular topu ancak kalenin içinde görebildi: 2-0. 

Karşılıklı goller
Devreye 2-0’lık avantajla giren sarı-kırmızılılar ikinci yarıya da üstün başladı. Osmanlıspor ise ilk tehlikesini 50’de gerçekleştirdi. Muslera ile karşı karşıya kalan Serdar, Uruguaylıyı geçemedi. 56’da Mariano’nun sağdan getirdiği topu Tolga Ciğerci klas bitirdi. Ceza sahasının hafif sağ tarafından uzak köşeyi gören Tolga farkı 3’e çıkardı. Osmanlı 2 dakika sonra bu gole cevap verdi. Regattin’in sağdan kullandığı serbest vuruşta Vrsajevic arkadan içeri çevirdi. Top Serdar Gürler’de kaldı ve o da sert vuruşla topu filelerle buluşturdu: 3-1. G.Saray bu dakikadan sonra daha sakin bir oyun anlayışına geçti. 68’de Serdar Aziz’in yaptığı basit hata sonrası oluşan tehlike Osmanlı’yı maça ortak edebilirdi. Regattin kale önünde bomboş kaldı. Şutunu çizgi üzerinde Linnes çıkardı. Regattin dönen topu tamamlamak istedi; yine başarılı olamadı. Bu tehlikenin ardından daha dikkatli olan sarı-kırmızılılar muhteşem başladığı maçı mutlu bitirdi: 3-1

Gomis farkını gösteriyor. Geçen hafta 2 gol bir asistle oynayan sarı-kırmızılıların yeni transferi Osmanlı filelerini de havalandırdı ve Süper Lig’deki 4 şutundan 3’ünü golle sonuçlandırdı. Ki dün ceza sahası içindeki ilk topla buluşmasını golle sonuçlandırdı.

Gollere imzasını ayağıyla değil yüreğiyle atan adam

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...