HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sıra Messi'de mi? 300 milyon avro!

Düzenleyen: /
Sıra Messi'de mi? 300 milyon avro!
Messi, Manchester City, , Haber

SPOR Haberleri

PSG, Neymar'ı 222 milyon avroluk satın alma opsiyonunu ödeyerek renklerine katarken; çarpıcı bir iddia Fransa'dan geldi. Yahoo Sport France, Manchester City'nin, Lionel Messi'nin 300 milyon avroluk satın alma opsiyonunu ödeyerek Arjantinliyi renklerine katacağını iddia etti.

Paris Saint Germain (PSG), Neymar'ı, 222 milyon avroluk satın alma opsiyonunu ödeyerek renklerine katarken, bir iddia da Lionel Messi için geldi. Futbol dünyasında harcanmaya başlanan çılgın rakamların birinin de Messi için ödeneceği iddia edildi. Yahoo Sport France, Manchester City'nin, Messi'nin 300 milyon avroluk satın alma opsiyonunu ödeyerek, Arjantinli yıldızı renklerine katacağını yazdı. 

Yahoo Sport France'in güvenilir gazetecilerinden Romain Collet Gaudin, haberi duyuyurken, City'ye yakın kaynakların City'nin Messi ile görüşmeye hazır olduğunu ifade etti. 

Messi'nin daha önce birlikte çalıştığı Pep Guardiola'yla yeniden bir araya gelmek istediği haberleri daha önce basına yansıdı. Messi'nin, Instagram'dan Manchester City'yi takip etmesi de dikkat çekti. 

Messi'nin Barcelona ile yeni bir sözleşme için anlaştığı vurgularken; henüz imzanın atılmamasının ardından transferin gerçekleşebileceği vurgulandı. 

Geçen ay Barcelona, 30 yaşındaki 5 Altın Top ödüllü Messi ile kendisini 2021'e kadar takımda tutacak anlaşmaya varmış; ancak sözleşmenin sezon öcnesi kampında atılacağı açıklanmıştı. Buna karşın şimdiye kadar sözleşme imzalanmadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...