HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Xavi'yi etkiledi, Barcelona alıyor!

Düzenleyen: /
Xavi'yi etkiledi, Barcelona alıyor!
Seri, Barcelona, , Haber

SPOR Haberleri

Barcelona, Nice'te gösterdiği performansla beğeni toplayan Jean Michael Seri'yi kadroya katmaya hazırlanıyor.

Paulinho'yu geçtiğimiz günlerde renklerine katan Barcelona, orta sahaya yeni bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor.

El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Katalan ekibi, Nice'te gösterdiği performansla beğeni toplayan Jean Michaël Seri'yi kadrosuna katmaya çok yakın.

Seri ile her konuda anlaşmaya varan Barcelona'nın, oyuncunun serbest kalma bedeli olarak belirlenen 40 milyon Euro'luk bonservis ücretini Nice'e ödeyerek transferi birkaç gün içinde tamamlayacağı belirtildi.

Gazetedeki haberde ayrıca, Fildişi Sahilli oyuncunun kadroya katılacak olmasının, bir süredir gündemde olan Philippe Coutinho tranfserinin rafa kalktığı anlamına gelmediği vurgulanarak, iki oyuncunun farklı mevkilerde oynadığı hatırlatıldı.

Geçtiğimiz sezon Ligue 1'de çıktığı 34 maçta 7 gol ve 9 asiste imza atan Jean Michaël Seri, oyun tarzı olarak Barcelona'nın sembol futbolcularından Xavi'ye benzetiliyor. 

Geçtiğimiz hafta Eurosport Fransa'ya röportaj veren Xavi'ye bu durumun sorulması üzerine tecrübeli futbolcu, "Seri hakkındaki övgüleri duyduktan sonra maçlarını izlemeye başladım ve gördüğüm şey karşısında adeta büyülendim. Orta sahada uzun zamandır böyle bir yetenek görmemiştim. Kısa pasları, uzun pasları, taktik bilgisi, uzaktan şutları, oyun karakteri, takım arkadaşlarını yönlendirmesi ve tabii ki asistleri... Bir orta saha oyuncusunda olması gereken her şey onda var. Seri fantastik bir oyuncu ve bence Barcelona DNA'sına sahip. Umarım kulüp yönetimi onu en kısa sürede transfer eder, çünkü muhtemelen önümüzdeki sezon değeri ikiye katlanacak." yorumunda bulunmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...