HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe'nin Emre Mor inadı sürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe'nin Emre Mor inadı sürüyor
Emre Mor, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri  / Sabah

Inter ile anlaşma sağlayamayan genç yıldızı kadrosuna katmak için ikinci kez Borussia Dortmund’un kapısını çalan Fenerbahçe yönetimi, şartları zorlayarak teklifini yeniledi! Kiralama bedelini 3 milyon Euro’ya çıkaran Kanarya, satın alma opsiyonunu da artırdı

Transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Emre Mor için şartları zorluyor. Inter ile anlaşma sağlayamayan genç yıldız için ikinci kez Borussia Dortmund'a menajer aracılığıyla mesaj gönderen sarı-lacivertliler, teklifini tazeledi. Kiralık olarak almak istedikleri milli futbolcu için daha önce yapılan 2 milyon Euro'luk teklifi, 3 milyon Euro'ya yükselten Fenerbahçe yönetimi, satın alma opsiyonunu da 8'den 9 milyon Euro'ya çıkartı.
Alman kulübüne futbolcu ile her konuda anlaşma sağladıklarını da ileten ve bir an önce cevap beklediklerini bildiren Fenerbahçeli yetkililerin, transferi bu hafta içinde bitirmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...