HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bodrum'a gelen Demba Ba, Beşiktaş'ı çok istiyor

Düzenleyen:
Bodrum'a gelen Demba Ba, Beşiktaş'ı çok istiyor
Demba Ba, Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri

Sakatlığının düzeldiğini ifade eden Senegalli forvet: Türkiye’yi çok seviyorum ve kalmak istiyorum. Türkiye liglerindeki heyecan başka hiçbir ülkede yok. İnşallah anlaşacağız...

S iyah-beyazlılar forvet boşluğunu Alvaro Negredo ile doldururken gönüllerdeki isimden mesaj geldi... Üç sezon önce Chelsea’den alınan iyi bir sezonun ardından 13 milyon avroya Çin’e satılan Demba Ba geçen sezonun ikinci yarısında kiralık gelmişti. Ve şu anda Bodrum’da tatilde olan ve aynı zamanda idmanlarını da aksatmayan Demba Ba, hem Türkiye’ye hem de Beşiktaş camiasına mesaj verdi.  Ailesiyle beraber 4 günlük tatil için Yalıkavak’ta bir otelde konaklayan Senegalli oyuncu, Bodrum Belediyespor futbol sahasında yardımcı antrenörü ile birlikte 90 dakika süren antrenman yaptı. 

Şampiyonluk dileği

Antrenman sırasında sürekli müzik dinleyen futbolcu kariyer planlamasıyla ilgili de konuştu. Shanghai Shenhua ile Haziran 2018’e kadar mukavelesi bulunan Demba Ba sözleşmesiyle ilgili açıklama yapmazken “Türkiye’yi çok sevdim inşallah anlaşacağız. Türkiye liglerindeki heyecan başka hiçbir ülkenin liginde yok. Hangi hafta ne olacağı belli değil, Şenol Hoca’ya her zaman benim ve futbolcu arkadaşlarımın güveni sonsuzdur. Ben inşallah burada kalmak istiyorum ve en az iki şampiyonluk daha yaşamak istiyorum” diyerek Beşiktaş’a olan sevdasını dile getirdi. 

Pepe’ye kontrol

Beşiktaş’ın ilk iki haftasında farklı bir Pepe profili izledik. Yeni transfer ilk Antalya maçında takımın lideri gibiydi. Geriden oyun kurmuş merkezi sistem gibi çalışmıştı. Ancak rakibe kaptırdığı toplar kalede büyük tehlike oluşturmuştu. Kasımpaşa maçında ise Pepe hiç geriden topa girmedi, en geride kalıp “sigorta” görevi gördü. Onun rolünü ise Tosic üstlendi. Tosic’in ilk golde Cenk’e attığı pas inanılmazdı. 

Medel 11’e doğru

Siyah-beyazlılarda Atiba sakatlığı sebebiyle Kasımpaşa mücadelesinde kadrodan çıkarılmıştı. Yerine ise Tolgay 11’e girmişti. Teknik direktör Şenol Güneş’in rakibin sert ve yumuşak olma durumuna göre ön liberoda değişimli bir karar vermesi bekleniyor. Bursa mücadelesinde Atiba’nın sakatlığının sürmesi hâlinde orta alanda Güneş’in tercihini Tolgay veya Medel’den yana kullanacağı ifade ediliyor.

Aboubakar 3’ledi

Beşiktaş’ın geçen sezon kiralık olarak oynattığı Vincent Aboubakar, Porto’da gollerine devam ediyor. 25 yaşındaki oyuncu takımının Moreirense’yi 3-0 mağlup etti maçta 3 gol atarak gecenin kahramanı oldu. Aboubakar toplamda da 3 hafta geride kalırken 4 gole ulaştı. Öte yandan yıldız oyuncunun 3-0 biten maçta ilk attığı golün asistini yapan isim Galatasaray’ın eski sol beki Alex Telles oldu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...