HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Nasri, Antalya’yı salladı

Düzenleyen: /
Nasri, Antalya’yı salladı
Nasri, Antalya, Haber

SPOR Haberleri

Kırmızı-beyazlıların yıllık 4 milyon avro artı bonuslar karşılığında anlaştığı Fransız yıldız bugün 2 yıllık resmî sözleşmeyi imzalayacak.

Transferde yılın bombasını Antalyaspor patlattı. 2 sezon önce Eto’o transferiyle bütün dünyayı şaşkına çeviren kırmızı-beyazlılar, bir başka dünya yıldızı Samir Nasri’yle anlaşarak bir kere daha adından söz ettirdi. Antalyaspor’un yıllık 4 milyon avro + bonuslar karşılığında anlaşmaya vardığı Cezayir asıllı Fransız futbolcu dün öğlen saatlerinde Antalya’ya geldi. Nasri’nin gelişinden saatler öncesinden havalimanını dolduran Antalyasporlu taraftarlar, yıldız oyuncuyu büyük bir coşkuyla karşıladı. Alınan yoğun güvenlik önlemlerine rağmen taraftarların ilgisi izdihama sebep oldu. Nasri, salon çıkışında taraftar meşale yakıp, tezahüratlarla yıldız futbolcuya sevgi gösterisi bulundu. 

Dünya ajansları duyurdu

Antalyasporlu yöneticilerin sağlık kontrolünün ardından yıldız futbolcunun sözleşmesindeki detaylar üzerine son görüşme yapacağı öğrenildi. Geçen sezon kiralık olarak Sevilla’da forma giyen Manchester City oyuncusu Nasri, bugün Antalyaspor’un Atilla Konuk Tesisleri’nde düzenlenecek törenle resmî sözleşmeyi imzalayacak. Nasri’nin kırmızı-beyazlılarda geçtiğimiz sezon Sevilla’da giydiği ‘19’ numarayı tercih etmesi bekleniyor. Nasri’nin Antalyaspor’a gelişine yabancı haber ajansları da büyük ilgi gösterdi. AP ve Reuters, “Eto’o’nun kaptanı olduğu Antalyaspor bir yıldızı daha kadrosuna katıyor” diye duyurdu. 

4 yıl futboldan men edilebilir

Samir Nasri geçtiğimiz sezon Sevilla’da kiralık olarak forma giyerken Los Angeles’taki bir klinikte serum takviyesi almış, bu yüzden hakkında soruşturma açılmıştı. İspanya Sağlık Koruma Ajansı’nın başlattığı soruşturmaya UEFA da katıldı. Futbolcunun anti-doping kurallarını ihlal ettiği ortaya çıkarsa, dört yıla kadar men cezası alma riski var. Intravenöz denilen ve damardan enjekte edilen serumu alan Nasri için uygulanan bu tedavi yöntemi, WADA tarafından yasaklı. Antalyaspor Nasri ile ceza ihtimaline karşı finansal haklarını koruyan özel bir sözleşme yapacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...