HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aykut Kocaman büyük bir polemiğin fitilini ateşledi

Düzenleyen: /
Aykut Kocaman büyük bir polemiğin fitilini ateşledi
Fenerbahçe, Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri

“Trabzonspor’un iki haftadır maçı kırmızı kart görmeden bitirmesi hakikaten enteresan. Aleyhine çalınmış 28 faul var sadece bu maçta”

Fenerbahçe’nin hocası Aykut Kocaman, Trabzonspor karşılaşmasının ardından çok konuşulacak sözler sarf etti. Maç öncesi yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, “‘Hakemin maçı yorumlaması, maçın önüne geçecek gibi gözüküyor. Trabzonspor sertlik sınırını aşan fauller yapıyor” yakınmasında bulunan Kocaman, maçtan sonra da benzer açıklamalar yaptı. Kocaman, “Trabzonspor’un iki haftadır kırmızı kart görmemesi ilginç. Aleyhine çalınmış 28 faul var sadece bu maçta” ifadelerini kullandı.

Her şey ters gitti

Sezona kötü bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Kocaman, takımın durumunu da şu sözlerle özetledi: “Kötü bir haftaydı. 3 maçta 6 gol yedik 4 tane atabildik. 25 civarında net gol pozisyonu, 75-80 arası orta, 50 civarında şut. Sadece 2 puan ve 2-0’lık bir mağlubiyet. Hakikaten kara bir hafta. Her şey bu kadar ters gidebilirdi. 6 gol, 6’sı da hatalı gol. Hakikaten hem şaşırtıcı, hem üzüntü verici. F.Bahçe, Beşiktaş, G.Saray standardında bu olmaz. Böyle bir maçtan sonra yenilmemek ayrıca sevindiriyor…”

Tek suçlu Volkan değil

Kocaman, Volkan’ın yediği hatalı gollerle ilgili olarak da “Bunun üstüne bu şekilde konuşmanın anlamı yok. Herkesin gördüğü bir şey var ortada. Şanssız bir dönemden geçiyor. Volkan ve Kameni’nin yediği goller, takımın bir durumu” dedi. Vardar’la oynayacakları rövanş maçının hayli zor geçeceğini belirten Aykut Hoca, “Yediğimiz ikinci gol ev sahibinin alacağı en iyi skoru ortaya çıkardı. Çevirebilecek gücümüz var. İrademiz yüksek. Giuliano ve Soldado’yla oynama kapasitemiz artacak” dedi. 

Valbuena: Çok üzgünüz

Maçta penaltıdan son sözü söyleyen Valbuena karşılaşmanın ardından çok üzgündü. Fransız yıldız, “Mutlaka galip gelmek istiyorduk ama olmadı. Maçı kazanabilecek kapasiteye sahibiz. Taraftarımız da bu potansiyele sahip, imza attığım ilk günden beri bunu biliyorum” dedi. 

Rakip Vardar 4 köşe

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda  2-0 yenildiği Vardar ligde de kazandı. Kırmızı-siyahlılar evinde Pobeda’yı, Barseghyan, Kojasevic, Ytolo ve Felipe’nin golleriyle 4-0 yendi. Fenerbahçe-Vardar rövanş maçı Perşembe Kadıköy’de.

Protokol karıştı!

Dünkü maçta protokol tribünü fena karıştı. Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral’ın dünkü maçta protokol tribününde Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu’yu önce tehdit edip ardından da küfrettiği iddia edildi. Konu hakkında Mahmut Uslu’nun maç sonunda polise gidip şikayetçi olduğu öğrenildi. 

Alper Potuk sitem etti

Fenerbahçe’nin dün ilk golünü atan Alper Potuk yenilen gollere sitem etti. Yıldız oyuncu, “Tek düşüncemiz maçı kazanmaktı. Beraberlik aklımızın ucundan bile geçmedi. Yediğimiz goller savunma hatası değil bence şanssızlık. Pozisyon vermeden goller yiyoruz. Yine öyle oldu. Bunu düzelteceğiz ama taraftarımız bize inanmaya devam etsin” dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...