HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Büyük sürpriz! Tolga Ciğerci yeniden millî oluyor

Düzenleyen:
Büyük sürpriz! Tolga Ciğerci yeniden millî oluyor
Tolga Ciğerci, Milli Takım, Haber

SPOR Haberleri

İki kez Ay-Yıldızlı formayı giyen, performansı inişe geçince son 5 milli maçta kadroya davet edilmeyen Tolga Ciğerci’ye yeniden kapılar açılıyor.

Lucescu, Galatasaray'da sezona müthiş başlangıç yapıp 2 gol atan gurbetçi oyuncuyu Milli Takım’a davet etmeyi düşünüyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın en çok eleştirilen isimlerinden biri olan ve bu sezonun ilk iki haftasında sergilediği performans ve attığı iki golle göz dolduran tolga Ciğerci yeniden A milli takım’a doğru yelken açtı.

En son Dünya Kupası grup elemelerinde 6 ekim ve 9 ekim 2016’da oynanan izlanda ve Ukrayna maçlarında Fatih terim tarafından kadroya alınan ve her iki karşılaşmada da yarımşar devre forma giyen tolga, daha sonra performansı inişe geçince aday listesine alınmamıştı. 25 yaşındaki gurbetçi, 3’ü resmi, 2’si hazırlık olmak üzere son 5 milli maçta kadroda kendine yer bulamadı.

''TAM BİR GÖREV ADAMI''
Tolga’nın ilk iki hafta patlama yapması milli takım’ın yeni teknik patronu mircea Lucescu’nun da dikkatini çekti. Rumen hocanın ‘tam bir görev adamı’ olarak gördüğü Tolga’yı yeniden Ay-Yıldızlı ekibe davet etmeyi planladığı öğrenildi.

Gurbetçi oyuncuyu oldukça beğenen Lucescu’nun, 2 eylül’de Ukrayna, 5 eylül’de de Hırvatistan ile oynanacak kritik maçların kadrosuna Tolga’yı almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Lucescu’nun, henüz G.Saray’da ilk 11’de forma giyemeyen takım kaptanı Selçuk inan konusundaki kararını ise bu hafta vereceği bildirildi. (Habertürk)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...