Şok sözler... Beşiktaş da herkes de, Şenol Güneş'i şimdi tanıyacak!

Düzenleyen:
Şok sözler... Beşiktaş da herkes de, Şenol Güneş'i şimdi tanıyacak!

SPOR Haberleri

Sabah gazetesi yazarı ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, Galatasaray dışında, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in şampiyonluk şanslarını değerlendirdi.

Galatasaray dışında zirve mücadelesi veren 4 takımı kaleme alan Hıncal Uluç, takımların hocaları için sert ifadeler kullandı. İşte Uluç'un yazısından dikkat çeken ifadeler:

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - Başakşehir kelimenin tam anlamıyla Abdullah Avcı dostumun kurbanı oldu. Avcı'nın burada yenildiği, kendi hatalarıyla yenildiği Sevilla'yı iyi analiz etmesi ve İspanyolları orada eleyebileceğini düşünmesi hanesine harika bir artı.. Ama bu maçı düşünerek, Süper Lig maçına tam dokuz değişiklikle çıkması, intihar.. Sen Karabükspor'u çantada keklik görüyorsan, o maçı, dokuz as oyuncunu bekleterek değil, Sevilla maçının provası gibi kullanacaksın.. "Deplasmanda rakip nasıl mağlup edilir" provası..

FENERBAHÇE - Fener'in "Kocaman" sorunu sürüyor.. Aykut, transferi de kötü yönetti, takımı da kötü yönetiyor.. Gidenlere bakın, bir de gelenlere.. Oynattıklarına bakın, bir de kenarda tuttuklarına.. Lens'i gönderip yerine aldıkları Dirar'ın, nihayet yerine giren Atıf'ın dörtte biri olmadığını gördü mü mesela, Kocaman?.

- Saraçoğlu'na taraftarın nefret ettiği Volkan'la çıkmak nasıl bir psikoloji, toplum psikolojisi yetersizliğidir, mesela?. Van Persie ölüsü sahada, herkesin aylardır "Olmaz" dediği, Topal, de Sousa ikilisi ortada dolanırken, taraftarın heyecanla beklediği "Yeni" adamları kenarda tutmak nedir mesela?. "Dirar" tercihi bir mantıksa, bu ne?. Trabzon'dan aldığı bir puan kâr aslında.. Hatta, kaybetmek için elinden geleni yapan Ersun Yanal'a rağmen..

BEŞİKTAŞ- İki defa öne geçip iki defa galibiyeti koruyamayan Beşiktaş!. İki şampiyonluğa rağmen Şenol Güneş hakkında fikrim değişmedi. Hele geçen yılki şampiyonluk Beşiktaş'a altın tepside sunuldu. Galatasaray'a dördüncü yıldızın adeta zorla verildiği gibi..

- Tabelacı medyamın yere göğe koyamadığı Şenol'u asıl bu yıl tanıyacak, futbol camiası.. Takımı sempati ve antipatileriyle kuran, korkularıyla yöneten Şenol Güneş'i, başta Beşiktaş camiası, herkes iyi tanıyacak!.

TRABZONSPOR - Hele son 15 dakikada Ersun Yanal maçı kaybetmek için ne lazımsa yaptı.. Bu kadar aptalca bir oyunla adeta "Gol yeme"ye çırpınacağına, "Gol atmak" için oyunu deneseydi, sahadan 3 puanla ayrılırdı Trabzon.. Hatta fark atardı. Burak'ın sakatlanması talihsizlik, ama yerine Rodallega yerine takımı on kişi oynatan N'Doye'yi almak ve onun ilerde hiç bir işe yaramadığını görmemek, nasıl bir Hocalık oluyor?.

- Ersun'un kafasından "Oynamak" asla geçmiyor. Düşündüğü tek şey "Oynatmamak!." Kafası bu olduğu için taktiği de bu.. "Topu kaptırır kaptırmaz rakibi indir. Kontratak yapamasın. Savunma yerini alsın!." Bu çirkin taktiği önleyecek kişi maçın hakemi.. FIFA 8 yıldır bağırıyor.. "Taktik faullere hoşgörülü olmayın. Uyarı.. Sarı.. Kırmızı.. Milyarla seyirci faul değil, futbol seyretmek istiyor.." Benim eski hakemlerimizin yere göğe koyamadıkları, övgü yarışına girdikleri Ali Palabıyık, hakem olsaydı gerçekten Trabzon maçı sekiz kişi bitirir, ya da adam gibi top oynamaya mecbur olurdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...