HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Alanyaspor’da Karabükspor mesaisi sürüyor

Düzenleyen: /
Alanyaspor’da Karabükspor mesaisi sürüyor
Alanyaspor, Kardemir Karabükspor , Haber

SPOR Haberleri

Alanyaspor sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Süper Lig’in 3’üncü haftasında cuma günü sahasında Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak olan Alanyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. İdmanın ana bölümünde ise tam sahada çift kale maç yapıldı. Bu arada sakatlığı bulunan Fabrice N’Sakala katılmadı.

VAGNER ALTIN TOP ÖDÜLÜNÜ ALDI

Alanyaspor’un Brezilyalı gol kralı forveti Vagner Love, Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nin (TPFD) altın top ödülünü antrenman öncesi aldı. TPFD Altın Top ödülünü Vagner Love’a dernek üyesi Emre Akbaba verdi. Vagner Love, antrenman öncesi ise teknik ekip, takım arkadaşları ve ödülüyle birlikte fotoğraf çektirdi.

FUTBOLCULAR OY KULLANDI

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nin (TPFD) görevlileri FIFA World 11 (Dünyada Yılın 11’i) oylaması kapsamında Alanyaspor Kulübü’nü ziyaret etti. Turuncu-yeşilli futbolcular, TPFD Genel sekreter Yardımcısı Lemi Çalığ ve dernek görevlisi Ardaş Bıçakçı’nın gözetiminde oylarını kullandı.

TARAFTARLAR MORAL VERDİ

Alanyasporlu taraftarlar da antrenmanı izleyerek teknik heyet ve futbolculara tribünden yaptığı tezahüratlarla destek verdi. Alanyaspor’un Şimşekler grubu, antrenman sırasında futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar antrenman sonunda ise meşale yakarak takımı tribüne çağırdı ve alkışlayarak moral verdi. Taraftar antrenman sonunda ise turuncu-yeşillilere tatlı ikram ederek Karabükspor maçında başarı diledi.

SAVUT: "ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ"

Sportif Direktör Taner Savut ise antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Lige istedikleri başlangıcı yapamadıklarını belirten Savut, Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarında kritik bölgelerde yaptıkları bireysel hatalardan dolayı sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi. Sakatlıklarından dolayı kamp dönemini sağlıklı geçiremeyen oyuncularının da yer aldığını dile getiren Savut, "Sahamızda oynayacağımız Karabükspor maçından galip ayrılmak istiyoruz. Bizim için çok önemli bir maç. Kazanabilecek kalitemiz var. Gerekli çabayı sarf ederek ihtiyacımız olan galibiyeti almaya çalışacağız" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...