Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül: "Bu yıl daha iyisini yapmaya çalışacağız"

Düzenleyen:
Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül: "Bu yıl daha iyisini yapmaya çalışacağız"

SPOR Haberleri

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Gül: - "(Teleset Mobilya Akhisarspor maçı) İyi hazırlanıp oradan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz"

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda oynayacakları Teleset Mobilya Akhisarspor maçına ilişkin, "İyi hazırlanıp oradan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz." dedi.

Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, Süper Lig'in 4. haftasında sahalarında oynadıkları Beşiktaş maçında ilk mağlubiyetlerini aldıklarını hatırlattı.

Geçen yıl gösterdikleri performansa değinen Gül, "Bu yıl daha iyisini yapmaya çalışacağız. Bu takım mağlup olacaktır. Beşiktaş maçı bir mağlubiyet. Bundan sonra önümüzdeki maçlarda daha iyisini yapacağız. Takım şu an Akhisar maçına hazırlanıyor. İyi hazırlanıp oradan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz." diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...