Şenol Güneş Porto önünde tek düşüncesinin kazanmak olduğunu söyledi

Düzenleyen:
Şenol Güneş Porto önünde tek düşüncesinin kazanmak olduğunu söyledi

SPOR Haberleri

“Beşiktaş’ın başında 3. defa Portekiz’e geliyorum. Bir yenilgi, bir beraberlik aldım. Şimdi kazanmak istiyorum”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş dün akşam Pepe’yle birlikte Porto maçına yönelik bir basın toplantısı yaptı. “Beşiktaş’ın başında 3. defa Portekiz’e geliyorum. Buranın 3 büyük takımıyla oynama fırsatı bulduk. Şimdi kazanmak istiyoruz” sözleriyle iddialı bir giriş yapan Şenol Hoca, “Hedefimiz Avrupa’da en iyi 10 takım arasında olmak. Bizden beklenti var. Biz yükselen bir takımız” şeklinde konuştu. 

UEFA haksızlık yaptı
“Oyun olarak bu 4 takım içerisinde en iyi oyunu oynamak istiyoruz. Bu gruptan çıkmak istiyoruz. Umarım öyle olur” vurgusu yapan Güneş, “Porto’nun taraftarı arkasında. Teknik, hızlı, çabuk oynayan bir takım” tarifinde bulunurken, “UEFA bize haksızlık yaptı. Taraftarımızın eksikliği hissedilir. UEFA’nın yaptırımlarını gözden geçirmesi gerekiyor” siteminde bulundu. 

Medel’i işaret etti
Medel’in oynayıp oynamayacağı yönündeki soruya ise Güneş, “Buraya gelen bütün oyuncular oynayabilir. Adriano iyi. Sağ bekte oynayabilecek oyuncular; Adriano, Necip. Medel her yerde oynayabilecek kalitede bir oyuncu. Necip’i, Adriano’yu gördük, belki Medel’i de görürüz. Medel’in asıl yeri orta saha sonra stoper, ama yarın (bugün) sağ bekte görebiliriz” derken Aboubakar’ın cezalı olmasının kendileri için sevindirici olduğunu ekledi.

PEPE: Duygusal maçım
Pepe maça yönelik olarak, “Porto rakibimiz ve dikkat edilmesi gereken noktalara dikkat edeceğiz. Benim için duygusal bir maç olacak. Kendimi futbol sahnesine Porto’da tanıttım. Ama yarın (bugün) profesyonel davranıp Beşiktaş için elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullandı. 

KARTAL PUSUDA
Beşiktaş son çalışmasını maçın oynanacağı Dragao Stadı’nda yaparak karşılaşma saatini beklemeye başladı. Şenol Güneş oyuncularına önce pas, ardından maç taktiği çalıştırdı. Futbolcuların hırslı ve neşeli tavırları dikkat çekti. 

Haydi 12’den vur QUARESMA
Eski takımı Porto’ya karşı mücadele verecek olan Ricardo Quaresma tarihe yakın duruyor... Siyah-beyazlı forma altında 11 gol atan Quaresma, siyah-beyazlıların mevcut kadroda Avrupa’daki en golcü oyuncusu durumunda. Portekizli bir gol atarsa sıralamada Bobo’yu yakalayacak. Ki aynı Q7 geçen sezon Avrupa’da 3 gol atmış ve bunların hepsi de Şampiyonlar Ligi’ndeydi. Bir diğer Avrupa golcüsü ise 7 gollü Cenk Tosun. Avrupa kupalarında geçen sezon 4 golü olan Cenk, 8 gollü Demba Ba ile 9 defa fileleri havaladıran Pancu’ya yakın duruyor. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...