Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mahmut Uslu: 1 takımın değil herkesin federasyonu olun

Düzenleyen:
Mahmut Uslu: 1 takımın değil herkesin federasyonu olun

SPOR Haberleri

Cengiz Zülfikaroğlu'yla bir görüşme yapan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, TFF'nin sadece Beşiktaş'ın haklarını savunduğunu söyledi.

Fenerbahçeli yöneticiler federasyona yönelik serzenişte bulundu. Geceye Fenerbahçe adına Mahmut Uslu, Şekip Mosturoğlu, Önder Fırat katıldı.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile karşılaştıkları anda da aralarında hararetli konuşmalar geçti. Kavga, gürültü, hakaret yoktu da sitem dolu sözler vardı.

HERKESİN FEDERASYONU OLUN
Habertürk'ün haberine göre; Mahmut Uslu'nun ilk tepkisi "Az çalışın biraz. Sadece bir kulübün değil herkesin federasyonu olun" şeklindeki sözleriyleydi. İsim vermeden Beşiktaş'ı işaret ediyordu.

Uslu ardından da "Biz sizden ayrıcalık istemiyoruz. Herkese eşit mesafede olmanızı istiyoruz ama bunu göremiyoruz" dedi.

HEP AYNI TEPKİYİ GÖSTERİYORSUNUZ
Cengiz zülfikaroğlu ise "Olur mu hiç öyle şey? Siz de hep aynı tepkiyi gösteriyorsunuz. Böyle durumlarda sadece siz değil, biz de rahatsızlık duyuyoruz. Hakemler elbette hata yapabilir ama hiçbiri kasıtlı olamaz" diye karşılık verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...