Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Babel: 'Aboubakar'ın kutlama yaptığını düşünmek aptalca'

Düzenleyen:
Babel: 'Aboubakar'ın kutlama yaptığını düşünmek aptalca'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta geçen sezonu kiralık geçiren ve Siyah Beyazlılar'ın Porto'yu yendiği maç sonrası soyunma odasına gelen Aboubakar için Ryan Babel'den açıklama geldi. Babel, Aboubakar'ın Porto'nun yenilgisini kutladığını düşünmek kesinlikle aptalca" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Porto'yu deplasmanda 3-1 yenerken; maç sonrası Vincent Aboubakar'ın soyunma odasına gelmesi Portekiz'de eleştirilere neden olmuştu. Portekiz internet gazeteleri Aboubakar'ın kutlamalarda yer aldığı yönünde haberler yaparken, paylaşımı yapan Ryan Babel'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Hollandalı oyuncu konuyla ilgili instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Bu gönderiyle Porto maçı sonrası oluşan bir yanlış anlamaya açıklık getirmek istiyorum. 

Arkadaşım kardeşim eski takım arkadaşım soyunma odasına eski takım arkadaşlarını ziyaret etmek ve selamlamak için geldi. 

Abou'yla geçen sezon takım arkadaşı olduktan sonra harika anılarımız oldu ve herkes Abou'yu gördüğü için çok mutluydu. 

Ben de Abou'yu gördüğüm için kesinlikle mutlu oldum ve kişisel bir paylaşım yaptım. 

Onun gülmesi ve mutlu olmasının sebesi bizi tekrar gördüğü içindir. Aboubakar'ın Porto yenilgisini kutladığını düşünmek kesinlikle aptalca. Umarım bu her şeyi açıklamıştır."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...