Trabzonspor'da gençlerin yeni lideri Sosa

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Trabzonspor'da gençlerin yeni lideri Sosa

SPOR Haberleri  / Sabah

Trabzonspor'da ilk çıktığı G.Birliği maçında büyük beğeni toplayan Jose Sosa, saha içi performansının yanı sıra gençlere de yol gösterici olacak.

Ersun Yanal daha önce takımdaki tüm tecrübeli oyuncuları örnek gösterdiği genç futbolcularına bu kez Sosa'yı işaret ederek, "Sadece ofansif değil defansif anlamda da bize çok şey kattı. Ondan çok şey öğrenmelisiniz, size büyük kalite katacak" diyerek başta Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı olmak üzere tüm gençlere onu örnek almaları gerektiğini belirtti. Yöneticiler de, Yusuf ve Abdülkadir'in büyük oyuncu olmasına Sosa'nın önemli katkı yapacağını belirterek, "Böyle bir oyuncunun varlığı Yusuf ve Abdülkadir gibi gençlerin de büyük oyuncu olmasına katkı yapacaktır" dediler.

45 BİN FORMA SATTIK
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, forma satışında 45 bine ulaştıklarını söyledi. Alp haziranda beyaz, temmuzda parçalı, ağustos ayında ise çubuklu olarak satışa sunulan yeni sezon formalarının rekor kırdığını belirterek, "Satışlarda 45 bini bulduk. Yaklaşık 2,5 milyon lira gelir elde edildi. Geçen sezon bu rakam, çocuk formalarıyla 53 bindi. TS Club, tarihinin en iyi forma satışını yakalayabilir. Çocuk formalarının da satışa çıkmasıyla tahmini 100 bini bulabilir. Efsane çubuklu formayı 15 gün içerisinde satışa sunacağız ama bu formalar bayilerde olmayacak" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...