Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gomis Galatasaray tarihine geçti

Gomis Galatasaray tarihine geçti

SPOR Haberleri

Galatasaray'da sezona en hızlı başlangıç yapan oyuncu ünvanına sahi Saffet Sancaklı'dan sonra Bafetimbi Gomis bu rekora göz dikti.

Galatasaray'a Kocaelispor'dan transfer olduğu ilk sezond sezona fırtına gibi başlayan Saffet Sancaklı, 1994-95 sezonun ilk 7 haftasında 9 gol atmıştı. Tam 23 yıl sonra Bafetimbi Gomis bu seriye ulaşmak üzere. 

GOMİS, SANCAKLI'NIN ARDINDAN 2. SIRADA
Saffet Sancaklı, o dönem ligin ilk haftasındaki Gençlerbirliği maçıyla gol serisine başlamış, Beşiktaş'a attığı golle seriyi noktalamıştı. Sancaklı 8. haftadaki Gaziantep maçında ise golle buluşamamış ve ilk 7 haftada attığı 9 golle kulüp tarihinin en hızlı başlangıcını yapmıştı.

BAFETİMBİ GOMİS'İN GÖZÜ ZİRVEDE
2017-18 sezonunda ise yeni transferi Bafetimbi Gomis ilk 5 maçta da ağları havalandırdı. Gol serisine ligin ilk maçı olan Kayserispor mücadalesiyle başlayan Bafe Gomis, Osmanlı, Sivas, Antalya sonrası Kasımpaşa ağlarını da iki kez havalandırınca Saffet Sancaklı'nın hızlı başlangıç rekoruna en çok yaklaşan futbolcu oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...