Özbek: Artık takımın kafası rahat

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Özbek: Artık takımın kafası rahat

SPOR Haberleri  / Sabah

Kasımpaşa galibiyeti sonrasında keyfi yerinde olan Dursun Özbek, 'artık takımın kafası rahat' değerlendirmesinde bulundu.

Tarih: 6 Mayıs... Yer: Türk Telekom Stadı... Rakip Kasımpaşa: Sahadan 3-1 yenilgiyle ayrılan Galatasaray ilk 3'ten koptu ve Dursun Özbek başkanlığı döneminde ilk kez soyunma odasına inerek takıma "Yazıklar olsun! Gerekirse hepinizi yollarım'' diye bağırdı. Sezon sonunda ise kadroda büyük operasyon yaptı. 
Tarih: 16 Eylül... Yer: Türk Telekom Stadı... Rakip Kasımpaşa: 2-0'lık galibiyetle keyiflenen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sarı- kırmızılı takımla ilgili ağzından çıkan ilk söz "Helal olsun'' oluyor. Başkan statta yönetici arkadaşlarına şu sözlerle değerlendirmede bulunuyor: "Göreve geldiğimizden bu yana ekonomik olarak ilk kez belimizi doğrulttuk. Mali açıdan rahatlamaya başladık ve sonunda istediğimiz takımı kurduk. Ödemeleri artık zamanında yapıyoruz. Futbolcu parasını ne zaman alacağını biliyor, kafası rahat. Florya'da ve Türk Telekom Stadyumu'ndaki personel de mutlu. Florya'da sportif direktör yapısıyla düzeni sağladık. Böyle birlik-beraberliğin sağlandığı ortamda başarı kaçınılmaz. Bu sezon şampiyon olacağız.''

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...